儲值卡/上台資訊區 (26)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
肥_仔 #18477
aka 藍屍蕭若元啲屎

人地笑鳩蕭若元餐聽要強檢
之後話人地係五毛

【2022年】【年初三 LIVE】衞生署及醫管局4點半疫情簡報會
https://lih.kg/vPuRozX

蕭若元話你知點解我要改名做「警察都有老豆老母」

肥仔(藍屍蕭若元啲屎)正式宣佈,2020年7月1日去shopping既都係五毛藍屍

https://www.facebook.com/hkpusupresscom/videos/887052341803486/

呢啲一定係五毛搞事啦

師父,收手啦,stop左個自動回post bot佢啦
係人都知你係蕭若元啲屎啦
cwb 一向都得

剩係試過一次無貨
只可以講銅記比mk 好少少,機會高啲,唔代表佢哋無耍人
想幫老母轉走cmhk,佢每月都打幾百分鐘長途返大陸,而家$0.15/分鐘,交緊百幾蚊一個月

萬能同sosim都要IDD 1968幾貴下,最抵應該係club sim $28/1000分鐘,加埋其他組合$120一個月,但係就冇留言信箱

請問單卡mnp打長途仲有咩選擇?
正正經經去買張長途卡啦
睇左好耐長途卡最抵應該都係去鴨記買,打晒再換下一張?

另外如果唔想整多張卡,萬能原來都有月費 IDD1966 $56無限打,用量高黎講好似唔錯?
如果成日打IDD,睇吓登記IDD公司會唔會著數啲,曾幾何時IDD公司多如牛毛,打世界各地幾仙一分鐘,依家好似俾HKBN收購晒,唔知仲有無咁平

利申以前成日打1686/1507,依家有wts 好少打IDD
睇過晒而家IDD都唔係特別平,萬能$56實際大概$40如果打300分鐘都係$0.133,質素就要用過先知
IDD咁就視乎打去邊,同埋多唔多用,我都睇過網上正價,實際上我有戶口,價錢係唔同,如果打開,會再減價,呢樣要問吓cs

鴨記仲有好多唔同古怪卡,以前用過大中華,打大陸星馬好似一毫子一分鐘,不過佢啲出品好雜,張張主打都唔同,客戶服務好雞,其他卡真係要用過至知,有平有貴
佢都係近排係屋企先打得多,IDD公司長遠計可能平唔少,但因為係老母用,申請太多樣野佢嫌麻煩
都唔會嘅,我都係俾阿媽用,邊間平教佢用邊間,佢哋應該對打IDD好熟悉,將001轉做其他開頭之嘛
唔該晒,份約仲有個幾月先到期,我再研究下先
IDD公司提供服務,與用咩台無關,佢哋對撥出電話嘅號碼,一經登記就用得,我mnp 多次,都無通知過IDD供應商,一樣照打,所以啱心水嘅可以早啲登記定

買卡打又唔同,即買即用,係留意有效日期啫,就算卡都有sim卡同純IDD卡,不過主打IDD卡少咗好多就真,都無人用,執嘅執,被收購嘅收購
明白晒,我搵下有冇IDD卡俾佢打黎試下先,冇嘅可能試下hgc或者其他, 等佢唔好以為好似得cmhk有得打返大陸咁,多謝你
HGC唔算平,雖然我都有佢戶口,之前用3又用寬頻,所以原來有幾個戶口添,後來我逐個取消佢
我都係見佢客服好啲,繳費又有得去屈臣氏,方便老母
請教一下,海外人士想買張養號碼有咩好選擇?
有冇hkbn人介紹
上網見到68蚊 5G 10gb
用晒10gb後5Mbps
睇落幾吸引 唔知點上台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞