儲值卡/上台資訊區 (26)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
用緊sosim
想問下譬如我依家買咗$33一個月plan 如果我未到30日就用晒可唔可以提前再買30日咁樣架?
咁如果冇左都可以補領?我驚到時乜都冇晒
有大卡冇細sim: 都相關店鋪補領

冇大冇細:到狗署報失再攞遺失紙去相關店鋪補領
thx 巴打
好多死位 同埋 通街阿婆阿伯都用緊支移網速好難快

利伸:用緊4G鴨卡做輔卡
到期自動扣我明 但如果未到期用哂啲數據係咪一樣自動扣?
留意各電訊商相關政策,補卡要收錢,3自己嘅卡講明無得補,3萬就可以去直銷處理
3而家改咗
呢個係細卡

大卡唔一定肯補俾你
valuegb同3萬能有冇得網上買寄過黎?(新號碼)
定係一定要過去深水埗買?
已檢舉
而家喺百佳購買SoSIM,並喺啟用後30天內輸入我嘅推薦碼,你可以獲得 [推薦朋友獎賞] 30日/50GB 社交數據 及 歡樂通宵!

推薦碼:
(啟用後於SoSIM App中輸入)]
*優惠只適用於百佳購買的SoSIM

全城至抵 SoSIM儲值卡,只需要$33即可享50GB本地數據及5,000本地通話分鐘,用SoSIM App查看用量仲好方便,而家更支援攜號轉台,即刻同我一齊轉用SoSIM啦!

九萬字頭account咁就玩完
想買咭要number
只需收SMS
邊隻最抵
超譯電話卡•旅遊上網卡
3HK 5日sms驗證卡 $6
今個月內開卡,只可收驗證碼
購買或查詢請whatsapp/signal 59725924
都係個句
無雙實體卡就唔好諗住玩雙卡

咁高用量過冷河轉sosim 啦
最近轉用 sosim ,一開頭速度都唔錯,但啱啱增值咗一舊水,發覺即刻慢咗好多,有冇人都係咁
想問我用sosim
都係用量低但有啲用sosim number註冊想保留

想帶number
邊張年卡抵用又可以帶number?

本來想就咁用3年卡
120 12G

但到入number果度又唔比

唔知係咪因為同台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞