儲值卡/上台資訊區 (26)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
其實我唔明白同本身未接來電有乜分別?
本身因為收唔到signal攪到唔通嘅話電話上高咪冇record留低
呢個function可以cover埋呢種situation

不過應該CSL唔會攪
香港有邊間有?
而家先知有呢個service
CMHK 有, 其他台有冇就唔知, 等其他巴打分享下.
增值啦
hkmobile 好撚慢
我舊約3月2號就完,但係唔知幾點。 咁我MNP嘅時間係咪寫3月3號會好啲 thx
唔係不嬲慢咩
唔係應該話CSL 4G 好撚塞咩?
打去cs問清楚,通常3/3已經會起新錶計新一個月錢!你咪問返假如1-3/3mnp走,會有乜後果先囉,另外,如果截數日唔同合約到期日,玩法亦有不同,呢類就問清楚合約到期後同接住嘅截數日之間會唔會收返正價,唔收嘅咪可以合約到期後去下截數日之間任何時間轉,去到數日用盡已付月費先轉都可以
今個月轉用HKMobile,今日搭港鐵由馬鞍山站到大圍站到太子站

收到可以好快,收唔到就失聯

巿區尚算可用,近郊就唔得
最近買左張SO SIM
想問係咪養號碼既話都係HELLO好D?
定SO SIM都可以
So sim 每個月$33,hello一年$40,每月有用開數據嘅咪考慮so sim囉,齋養hello比較抵,但最抵應該係club sim
SOSIM好用唔好養

其實呢啲嘢開曬兩邊嘅page做個比較就知啦
想問Smartone $88 2mb任用plan
抵唔抵玩? 會唔會好多位收唔到/去唔到2mb? 2mb睇唔睇到片? 打機有冇問題?
其實club sim 是咪總之轉到入去
揀個8蚊打機plan 都可以extend 一年
有時睇到一頭煙
Sosim屌打啦
今時今日 唔抵玩 太多其他選擇

收足2Mbps
睇到360p YouTube
打機唔得

Facebook Instagram Whatsapp lihkg
圖檔越來越大 要load一陣
$88得2mb 算吧啦 我用緊3$118 首7gb唔限速 後無限data 限42mb速 依家過咗25gb 都收足42mb速
我用mnp 年plan嘅,增值完之後要點做先可以想續約?
打完code 之後,就收到個message 話閣下已經申請了此組合,無須再申請。
取消咗原plan先?
否無咗個number 😂?
Csl 有
不過要係留言信箱設定到開返。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞