網絡小說集中討論區<20>

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
新書真係無邊本睇得落, 唔係紅到仆街求生存, 就係話題橋段本本一樣, 真係睇返十年前D書可能仲好
而家得小呆昭本仙丹给你毒药归我仲追得落, 唉
幼稚園本新書真係頂佢唔順, 求生慾滿分, 直頭係大外宣

睇到佢地連中華都出唔到 要寫種花 笑撚死
書荒左勁耐
荒荒下就戒左網文 去睇學術 哲學 文學書
同樣追緊仙丹給你毒藥歸我,但追多你兩本,這個詛咒太棒了同我只想安靜的做個苟道中人,都係可以笑下嘅書嚟
有啲乜嘢係由0開始 但又唔會膨脹得太厲害
類似 這遊戲也太真實了
目前睇緊

怪物被殺就會死

我就是神

煉獄藝術家

十方武聖

從紅月開始

舊日之籙

睇過既書,有唔少印象好深刻,幾好睇,書荒想睇舊書可以望望

升維之旅、冰之無限、鋼鐵王座、地球紀元、秘巫之主、

上面依五本應該比較少人睇過,但都幾推薦,頭兩本太監,但都夠長可以睇吓
王國血脈最近好似好勤力更新咁
可能放低太耐無睇, 有啲章節單獨抽出黎都好享受佢既節奏同寓意
同上次追番佢啲章節追到頹好唔同, 唔知係作者再進化定只係我心態唔同左
要推進戲情先得架,早兩年計中計中計都更新得好快
完左啦
食咗春藥
最近更咁多, 遲d就仆街了, 玩消失一兩個月

可以update吓魔能師未
屌佢寫咗幾百萬字仲未知佢係乜
“選擇魔能師”?
好耐無睇喪屍文
有無好推介
係咪而家唔比寫?
怪物完左,最後個副本有D亂,但整體唔錯
諸界末日在線!!!
鋼鐵王座有啲冗長,特別係佢關過關嗰段直檔描述得太多,睇到有啲頭暈
唔錯,少有可以一看既新書
王國血脈
有咩慘得過一個妹控比自己呀妹背叛出賣?
濃濃嘅二次元味道
如果我係凱文迪爾一早困住佢唔好等佢周圍走

新角色幾討喜
科恩兩個雙胞胎痴線姐妹幾好玩
“科恩·十二歲還尿床·被女人揍哭鼻子·睡覺怕蟑螂·單身一輩子·劍比自身長·卡拉比揚”
米蘭達終於有返d日常戲份
“科恩·被女人揍哭鼻子·卡拉比揚裏的那個女人!”
想搵本舊書
一開始記得係食咗個補習miss 同埋喺軍校啲嘢 但之後又講啲類似古惑仔打打殺殺
去到後期有埋蠱嘅元素buff 主角
有冇大師知
依舊係咁癡線
成日睇d人講有毒 姐係咩意思
即係有啲地方寫得好鳩,最常見一係大中華膠,一係主角無撚敵見女收女,一係啲反派全部智障
最多人睇反而係呢d
小說就係比人投射自己
唔係射成咁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞