網絡小說集中討論區<20>

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
異能一定係
隱殺
完全書荒狀態
感覺冇咩書有興趣咁
好多時睇咁頭兩三章就想棄書
啲套路千篇一律
見到啲咩系統金手指抽獎大禮包就唔想睇
搞到連想搵糧草嘅意欲都冇埋

有冇人都試過咁
又嚟求修仙/玄幻爽文
遮天毒發咗
我的成神日誌
日常啦
有冇啲係會同第二個世界打 隱殺都唔錯
依家心態都變咗,以前係想搵一本完美嘅書可以一氣呵成由頭睇到落尾。依家已經變咗同時睇 n 本唔太完美嘅書,睇到突然唔再睇就轉第二本,到第二本又突然唔係太想睇就睇下會唔會翻翻去睇以前睇過嗰啲,又或者再跳去新一本。

依家基本上係隨緣睇到完本,除非真係寫得好

我覺得可能咁樣先至係睇網絡小說嘅正確方式,而且又方便追更啲新嘅小說,造到數據畀作者繼續寫落去。
私心一本
諸界末日在線

但見我覺得異能真係要睇 紂王, 販罪
想要學園嘅話你求其揀一本作者叫骷髏精靈嘅書都可以
突然諗到本 斗戰狂潮
諸界我都有睇 但去到後邊其實都開始頂唔順
另外我依加都有睇緊 打更佬 超神寵獸店同埋死而替生
咁多流派 呢2種最on9 簽到流 直播流
我接受到,仙俠科幻到最後共通係OK,只係個結局hea咗少少
啱啱完本,中間對付永眠者、萬物終亡會同埋偽神瘋神係最好睇,後期比較流水帳,但都算係一本好書
近幾年仲有冇好似官仙咁嘅書
好標準既重生文簡介
Ok la,我覺得改下呢度會更好,好似有d累贅

後來他手刃仇人,成功率領魔教建國。
儘管如此,魔教教主白楚在回顧這段崢嶸歲月時,仍然有種種遺憾在心中縈繞。
罷工定停課啊
寫小說貴在堅持,唔好當自己天蠶土豆,幻想一書封神,要真正享受寫作+忍耐無人睇既時期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞