網絡小說集中討論區<20>

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
同意,開頭明明唔錯幾吸引,睇到係 loop 副本即刻冇晒 mood
有冇人有睇過 巫臨異世 ?想搵力量體系差唔多嘅,類似遠古部落嗰啲黑巫術,偷到人條頭髮就可以千里落巫術咒殺,又有替死娃娃擋刀嗰類。
玩家請上車有無毒?
方想真係得師士傳說同卡徒好睇
方想真係
其實佢主題無問題,唔係話唔好睇,但鋪開係手法keep住無變
由師士開始睇,不敗開始明明莫名其妙咁燃,中段到尾都on9,之後無再睇
佢最仆街係冇本完到尾
術師手冊崩崩地
新手加入有咩好推介? 想要D 無咁大中華膠同爽快D ?
睇咗千幾章網遊之倒行逆施覺得好拖劇情
同埋想問andorid 有咩app 好推介睇小說? 依家用緊輕鬆讀小說
左道傾天
個作者唯一一道唔撚大中華膠既小說
同作者黎講凌天傳說都好掂
想問下有冇生存遊戲或大逃殺類推介?
新手嘅話建議睇下舊書先,基本上叫得上經典嘅節奏都控制得好好,背景唔揀都市就已經可以避咗好多大中華主義。

App 嘅話我用開 @Voice,可以用廣東話讀書畀我聽,上愛下電子書到 download txt / epub import 入去聽,或者 copy 目錄條 link ,用本書個 ID filter 走啲唔關事連結,就可以自動成本書 download 落黎聽
之前睇過斗羅大陸、無限恐怖,依家睇緊倒行逆施,但係嫌佢章節太長
咁或者可以試下 這個詛咒太棒了 ,設定差唔多都係效果反轉,故事背景題材沉重但行文詼諧,可以笑下
依家書庫都係由呢到巴絲推介
左道傾天
我的一天有48小時
網遊之倒行逆施
這個詛咒太棒了
驚悚樂園
驚悚樂園
推薦耳根:仙逆,求魔。
後面幾本寫唔番頭兩本質素。
重生之賊行天下
睇咗幾章個節奏爽好多
可能之前太慢
大道爭鋒我拎起又放低幾次每次睇到二、三百章就頂唔順
見到上面巴打咁推薦專登開黎睇
睇左頭兩卷 主角光環真係有d頂唔順
去到邊都有人想害主角 主角又下下都係略施小計就搞掂
So far d角色狼性到痴線
可有可無既穿越者背景 有前輩可以隨身指點主角修行 d配角一係就此子不可留 一係就此子非同凡響
仲以為自己睇緊斗破開頭
想問推e本書既巴打 去到邊先開始好睇
冇人推介?🤣
我同你係咪睇緊同一本書, 定係太耐我唔記得咗
邊到嚟前輩可以隨身指點主角修行
主角唔係一直靠殘玉咩
本書我覺得最好睇係元嬰=>象相境界=>真陽境界果到, 去到煉神境之後太過玄, 已經唔再鬥咩法, 講好鬼多因果傳道果啲
可能我淨係睇到開頭 劇情仲未展開
個主角係開脈之前咪同條蛇上契 話開完脈就放生番佢
本身仲諗住放生左條蛇之後會點樣陰番主角 點知開完脈都未放生不特止
仲要做埋主角打手隨傳隨到 真係好似斗破蕭炎有咩唔點就比藥老上身做打手既feel
我就係最怕呢類書,主角去到邊都係犯眾憎小小事就俾人針對之後呢類事無限loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞