網絡小說集中討論區<20>

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
好耐以前,但我睇咗超過7次嘅網游之射破蒼穹,我真係好中意裡面啲配角,好少有寫到啲配角有貪心有賤格有萌塞有孤寒,但又好合理好可愛。啲配角係我睇完又睇嘅主因,寫得好真實好得意
有同好,呢本都係我重睇最多嘅書,起碼十次
起點為咗捧命名術上位竟然搞鳩自己個年度排名,開新活動改規則谷佢上位
原本打更人夾埋有過百萬月票,新活動下得番廿幾萬
道君寫打鬥場面好差,打鬥就係要寫得簡單直白,要令人幻想到
又書荒
每次睇都覺得有趣真係唔易,可惜佢冇新書了
超神寵獸店
唔好意思借po問下
想揾Rick Riordan嘅神話小説睇(埃及守護神打後嘅)
有冇ching可以指點下迷津邊個網有得睇?
術師手冊到左福音篇有d開始走下坡,同埋有d設定/解釋夾硬黎
不過佢個設定都仲想追落去, 屌打好多其他網絡小說

個作者邊樹鄉下?
廣州
早兩個月
佢講過廣州封城出唔到小區
道詭異仙
睇到痴線
從紅月開始 收得幾靚 仙草級別
啱啱開始睇咗二百幾章真係唔覺得有乜咁吸引
故事背後懶係宏大懶係神秘但推展極慢大部分字數都係角色對話,而且配角又嚴重弱智任主角點玩都得完全無亮點嘅書真心唔明好睇喺邊度
地球人實在太凶猛了
種田文難有高潮位最多都係寫伏線等讀者有懸念
近期黎講紅月係難得叫做好頭好尾嘅書
停左成年無睇
上年有無咩神作
2021起點天王有相 男黎 但之前自稱聽日娘
從紅月開始
呢個作者嘅書真係唔係我杯茶,高武睇百幾章放棄而萬族睇一半放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞