[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
佢只係用an 機本身有既work profile 個function
唔係自製sandbox
其實3叔果個都係一樣
Ching 個名冇改錯好多兒登仔負皮
手頭緊先用呢招
捱到有錢先買緊nokia c2
唔係個個都有錢吖嘛
有收入600蚊唔係多
失咗業60蚊已經好多
利申 經歷過
好人一生平安
s7用緊
叫埋
盲反囉吹咩
其實同Android 原生嘅工作資料夾功有咩分別
因為哩度係iphone台
係監控碼
只有移民
想問係咪開新google account好啲?
直上貴州
用咗咁多年,依家先知有呢樣,證明科技進步到我追唔上
Android原生個個主打工作

呢個主打國防級安全,基建於knox同軟硬件隔離
root等未授權入會鎖死
我睇佢介紹, 好似係講D資料鎖係個folder 入面, 外面爆唔到入去偷folder 入面D資料, 無話係folder 入面D apps 攞唔到出面D資料喎

有錯請指正。
連登真係科技盲俱樂部,講咗成年又還原基本步。如果咁得就最初已經全部人咁用啦,呢啲所謂sendbox/Profile嘅app都係share同一組硬件,佢一樣睇到你最重要嘅本機電話號碼 IMEI甚至位置地點同IP address MAC address。 仲有咪喺度老點人亂裝App呀。好多呢啲multi profile app 都係支製。仲有三星手機自動送中都未同你計,依家都冇解決到
安全資料夾收唔收唔到sms?
https://www.leavehomesafe.gov.hk/tc/download
點解仲要去Play Store?
呢D作為正常用家除咗睇佢講,最直觀嘅就係你係入面裝嘅App係拎唔到外面嘅檔案,而技術層面爆唔爆到返去出面而個App又係咪多重都呢個地步就真係唔識。
直接download apk

唔洗開acckunt
如果要問Samsung 嘅Security Folder 同Android 嘅 Sandbox 有咩唔同 , 咁就 google 下 Samsung Knox 係咩嚟先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞