[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
關事嘅咩
大把人(包括我父母)從來都唔更新軟件,用到就算㗎啦
同埋用 apk 去下載 (嗱政府無話唔得㗎)
都係唔會自動更新
狗:上去同個官講
Shelter 我記得只係clone 個envir. 出嚟
會隔得開本身部機啲嘢咩?例如圖,network, conversation record 咁
諗定唸
買部乾淨嘅好平姐 無謂攞自己私人嗰部嚟玩
我搵唔到官網
幫下手
same
買了後備機 最安全都係咁
之前有巴打整咗個修改版、無網絡嘅apk檔
用netguard封咗佢網絡存取,理得佢read唔read
我試下部note2做唔做到先
有其他更好辦法?
其實點知係咪真係用到?

咁從來啲狗咬人都唔係講道理
佢根本唔care之後入唔入到你罪
就算上到庭連蘇惠德都覺得你係俾狗屈
啲狗都冇事

總之睇你唔順眼就搞你一獲先
Net guard 真係好好用
應該無依d功能掛note2考古咁濟
你咁樣人地咪一樣計你download rate
做唔到

2014年10月,美國國家安全域批准三星Galaxy裝置執行程式以快速部署商用技術。批准裝置包括Galaxy S4, Galaxy S5、Galaxy S6、Galaxy S7、Galaxy Note 3和Galaxy Note 10.1 2014。
idog表示有得睇network activities 已經好威威
Lm
唔使login google架,安心出行有official apk, 直接係chrome download再裝就可以做到手動update
不過要你自己成日check住幾煩
呢個folder 我用左嚟放nsfw野
用左netguard block 左個app d network
之前是咪有巴打整過個閹割版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞