[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
以後嘅事以後再算啦使乜咁驚, 起碼而家呢個方法係work先.
三叔機以前太閪,得罪唔少舊USER。
不過安全資料夾本來諗住擺閃卡或者緊要APPS,
冇諗過掉轉用法,擺雙層魚柳包。

是旦啦,佢整到599zz都得架,rule by law姐
想問你地set好晒後個設定/每日更新個時間係咪已經fix左郁唔到
個app 廢既

某啲情況下,實體斷網個時間都識郁
認真請教 唔係好識嘢
咁其他an機用multiple user/guest mode再+mac randomisation/前面其他巴打講嘅斷網setup
之後先apk裝其實係咪都ok?
一定要加埋netguard
宜家就係用埋NETGUARD但你按佢更新佢都好似更新到
呢度有D怪
如果用太空機佢會直接顯示ERROR
明明大家都係冇網絡但好似有分別
即係玩完......
你試下開飛行模式更新望下
你指每日更新個時間? 果個我飛行mode都係update到應該拎緊local time?
試左其實都一樣更新到
咁係安心APP本身問題?
定係SECURITY FOLDER要另外獨立一個位開飛航模式?
有冇人可以確認多次太空機冇SIM冇WIFI既情況下做呢一樣野係咪有分別

呢D嘢你求奇開個網頁都試到
巴打拍埋片
要pin呢個有用得多
佢意思係netguard 係 security folder外,控唔到入面姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞