[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1059 Like 38 Dislike
Samsung 有個原生程式叫 security folder/安全資料夾

依個app 原意就係放入面既app read唔到出面既資料,就好似兩部機咁,完全隔絕

就算係:鏡頭,相簿,聯絡人,play store 所有野都係當另外一部機咁

步驟1。 首先開 security folder個app
步驟2。係入面既play store 申請一個新既Google account(因為你第一次用一定要你申,是但填就得)
步驟3。down 安心出行

我cap唔到圖因為佢開左個security folder 果陣cap既圖係唔通返依個電話

麻煩幫手推推比其他人知
Only for an機?
因為我都識唔哂d app,都係今日聽朋友講

唔太清楚shelter係咩,不過應該係類似功能既app? 咁我應該相信samsung自己既內置app多d野
同埋都好直接呀,本身佢都係到
only for samsung
上面有巴打話推薦另一個app 應該做到類似既野,我就無用過既
大陸App嚟
謝謝巴打資訊
用咗咁耐都唔知有呢舊嘢
用咗咁耐Samsung都唔知有呢舊嘢
我都係fd講先知好有用,本身仲諗緊係咪要買部電話
自推
用咗好耐
呢個幾好用 WTS都可以雙開 跑分王IPHONE 轉系統主題都當新功能
提醒一下, 係用security folder入面個Play Store download,
唔係用普通play store down完放入去
禁security folder 個+號就有得比你擇
用安全資料夾個google play下載個app會自動係安全資料夾入面?
係 唔會同出面既野有關係
咁第一次開安全資料夾要個三星ac照用個堅嘅ac去開?
入到去資料夾個google play先用垃圾ac下載安心出殯?
應該唔洗samsung ac?
其實可以直接去正苦官方page down apk
連google ac都唔使
用咗好耐
但想問下如果 入面開咗vpn
出面上網係咪唔會經入面嘅vpn
要推
點解唔可以用個+ add 入去?
科技嘅野
你係入面可以照cap圖
入相溥有粒制比你轉張相出去普通空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞