[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
其實新機淨係用來安心係咪可以買水貨算
唔壞既其實水貨從來都冇問題
有幾平買幾平啦
其實Samsung 不嬲多水貨 仲平好多 韓水/美水
係bands 有唔同
不過唔用Sim卡既 無咩bands 都無分別啦
如果block晒data係咪應該新登記既地方會顯示唔到?
正常佢定時有新database放入你個app?
唔想帶多部機出街, 呢幾日已經用緊Knox+Netguard堂食.
吓,岩岩先入左
但如果買過部新機淨係for安心長開飛行唔試網咁得唔得
我入個wifi數據使用量度睇
乜都block晒但安心個數量都係有輕微增加
其實係咪block唔晒
應該係個app嘗試去request data,應該係block哂
你搞錯左個concept
有冇人試過用 App Cloner block 晒啲網絡嘢?
所有要用嘅data喺晒個QR code度
想問一吓,netguard 長開,用完app 清除數據,咁樣安唔安全?
其實係唔係同開飛行模式,跟住用個app,跟住再清除數據個原理一樣?
唔明點解我冇禁佢
又裝左netguard
但佢都更新到?
app store auto update?
我係直接下載apk
加上我安全資料夾內store都冇開自動更新
照計應該更新唔到
之前有人答過
話唔出奇但其實只係跟你個鐘改
應該都係更新唔到
相信下到上次真係有UPDATE就知堅定流
唔root機應該block唔倒用4G上網
A22係有security folder加啵
頭先上網揾到個外國網,佢教人點係A22啟動個個安全資料夾
究竟Google pixel multiple users同 security folder 分別?
https://lih.kg/2773095
究竟Google pixel multiple users同 security folder 分別?
https://lih.kg/2773095
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞