[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
開secure folder個陣有冇得set做 只用指紋
佢而家好似迫我 指紋+密碼
因為佢read 到會俾人告到仆街.
我一開已經淨係用指紋
放咗係security folder 就唔會讀到你啲data咩? 真唔真呀
樹大招風?
咁最多定期人手裝新VERSION
個app 係samsung自己原生app黎
佢目的其實就係咁用,如果做唔到既設計個app黎做咩,如果samsung有心要read你資料本身都read到喇

同埋youtube都有介紹,可以當兩部電話咁用,d setting 都要重新set過,暫時睇係可信既
如果我本身有用secure folder入面嘅samsung notes, 係咪唔適合用黎裝安心出x
PC界就玩左好耐,sandbox
電話就iOS理論上原生都係
宜家開始搶貴晒
同埋最重要係一唔記得拎另外一部電話出街你隨時工都返唔到
呢個方法可以頂一頂
Sorry 死Link
https://anonpaste.org/?d7356e615ee59300#2UMMwS1UEHUWUq67eXgrALi2aHGfaCchRopkZVkXWEw9
依家應該可以直接download 份 xml setting
係NetGuard 入面匯入
Push
但我整唔到張針卡落去個出殯app
即係如果用secure folder + netguard就 2重保障實冇死?
咁即係down apk定係security folder入面playstore download都得?

都一樣
可以咁講
遲啲健康碼你地點避?
其實可以cap圖 有粒制移出安全資料夾
去setting, biometric and security, secure folder, lock type
裝完就可以同國安些牙J圖
本身放左鹹片點算
唔避架啦 諗住一出健康碼就直播跳樓
舊機s5/s6 /s7/s8用唔用到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞