[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
大陸法院可以判Apple侵權罰錢添啦
有幾出奇定時交陀地費
中共要求佢俾權限封鎖個別app既wifi都冇得佢唔跟
所有支牌手機都可以俾用戶封鎖個別app既wifi
你要喺支那賣就要統一跟佢咁做

條片無左

search都無安全資料夾?

因為安全資料夾 + NetGuard 好似擋唔到 唔太肯定
見到有連去aws ec2
揾部空白嘅嘅pixel + samsung 都capture 到連去ec2 嘅packet
上面又有巴打引用 netguard 擋唔到安全資料夾 / work profile

我應該會改到 insular算
freeze 左安心出行算
請問insular係點用?
點解用咗安全資料夾,入面再裝埋netguard,setting block嗮數據存取都仲係有嘢?
點解我買左部新嘅A22 但無原生呢個apps 嘅?
安全資料夾係block data access 定network access?
好似block唔倒network,可以上到網。
呢個係同你電話其他野隔開好似另一部電話咁
block network要加埋netguard
想問下點限制唔畀network 個app?用緊Samsung機,好似個功能唔同咗?
下…以我理解,佢哋果啲畀人check到嘅假app好似係安心回家嚟,有話有得自己手動輸入資料㗎喎
並唔係閹割版喎
哈哈 日日喺屋企唔出街又的確冇影響嘅

有fd買左部平啲嘅a12,直頭裝唔到
最後A22裝唔裝到
裝左之後MON多幾日睇下D流量數據等等先正式使用
廢事睇漏睇BLOCK漏野
未,因為要整3星ID,我又唔想用本身個電話去reg.
跟住就dl左安心上路用一次再剷左佢先
lm
有冇得同時裝兩個安全資料夾?
點解要整
其他型號好似唔駛都用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞