[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
依一刻佢條apk link 未先進到自動link up 個mac address 去個app 度

佢淨係會知你dl 過

當然難保佢將來可以咁痴線
用咗幾年 用嚟放av
我想問幾樣野
無論我做左幾多
都避免唔到D港豬朋友會直接裝app由政府監察佢
假如我同佢的對話會俾人偷到
咁我的電話/fb/其他資料會唔會經佢電話俾人偷埋
理論上只有你個名同個電話會外洩 當然你個friend嘅所有相同WhatsApp對話都會外洩
唔係全部 Samsung mobile 都有Security Folder , 係要配有 Samsung Knox 呢粒加密晶片先有 , 正因為有呢粒加密晶片先比其他 Android 機嘅 sandbox app 優勝
係咪用完安全資料夾就得?定係要裝埋net guard先有用?
覺得食唔食電?
喺secure folder開係咪唔影響folder外嘅connection?
唔開記錄功能就唔食
唔影響
原來samsung咁特別
放av
喺個folder度放.nomedia就scan唔到啦
唔使咁煩
呢幾年selling point嚟
原來係咁,咁三叔好似都幾好用
因為個安全資料格=一個獨立系統
唔太明點解收2x個負皮
因為iphone冇得用
我部samsung內置無
有無其他app推介
提早準備應對
官報已經話要阻止太空機避安心
而且有時會唔記得帶多部出門口
總有機會要主機臨時用一次
其實放入呢D位置POPO一查可能都好覺眼
最好就係一樣係出面同其他APP冇分別但又斷到晒佢網絡
有少少唔明
如果部電話先開左個SECURITY FOLDER
咁我用USB線抄個安心APK入電話
有冇話要放入邊個位先安裝?
定係斷左線裝左個安心之後先ADD佢落SECURITY FOLDER
之後再連線?
如果我每次用完都想清安心既紀錄係咪一樣可以入系統>設定度清?
iPhone 就咁入 Settings 拉到底, 撳返入個 app 入面熄晒所有權限咪得, 有咩咁難?
我安全資料夾入面全部J圖
用街外wifi裝咪搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞