[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
推比大家知
佢本身內置app
要用個+號
安全資料夾入面再裝NetGuard
可以淨係封鎖安全資料夾入面嘅連線

自己用緊嘅NetGuard 嘅Settings
Copy 入面嘅字
Save 做 file名.xml
入NetGuard Load 返啲設定
乜都Block 哂

https://anonpaste.org/?2444d2810a8301fc#2n1PgUeh6eGsbVHBuzddwiAWiTHj4zKnQzc56CHCKwLp
可以係入面裝埋netguard/adguard/tc 揀要斷網嘅app斷埋佢上網

https://youtu.be/dVPvSOleYxU?t=8
理論上就係囉,有 vm escaping 就玩完,手機上一堆IMEI都upload哂
唔識嘢
請問點證明到佢真係唔會read你手機?
點解我唔見有呢個app既,用緊s20fe
直接用手機內置搜尋引擎search
設定嚟 要同意先有

另外我諗同樣用工作mode 應該都可以分隔?
以前ios 既isafe isafepro
其實即係Android vm
其實電話一早應講要有virtual context囉...
大佬真係n條女n個電話咩
ban佢網絡會自動更新唔到
之前有巴打整左個閹左網絡既版本
呢排好多人中伏就係因為version唔同俾狗當假app
有人話假都夠膽show俾狗,因為佢地唔知閹左網絡無更新到
哩舊野仲可以用黎3開apps添
新機先有?仲用緊s7係咪冇得用
但佢呢個係官方App
更新唔係經Play store架咩?

呢家封個安心出行上網,應該唔影響Play store App更新
點樣係安全資料夾熄網絡?
我用vpn又得唔得?
想問點ban網絡
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞