[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
呢個app係咩背景?
nokia?
open source firewall 黎

全世界望住github 啲source code, 點都好過個出殯app
我都唔知衰左個D係用乜版, 但係而家咁既形勢,你除左用真野之外用乜野其他版都係經唔起班友驗屍咁驗。
you did a good job, brother, thx
點分開兩個???
Push
整左, thx巴打
簡單
Netguard 一定要連佢個vpn?
NetGuard 係
如果信唔過NetGuard 嘅
可以自己揾router packet tracer 睇走有冇走漏data
我冇試
netguard 個原理係起你部機內置一個vpn

所有數據都經個「vpn server」(其實起你部機入面)先出街

搞到咁係因為Android 無內置一個正常既firewall 機制
我見我老母部機 (非安全資料夾/NetGuard)
係有用過流動數據
netguard 間唔中會走漏一兩秒

要netguard + shelter 先穩陣
冇錯,我都用緊samsung嘅iPhone
求教學
wtsapp為例本身samsung已經可以雙開,安全資料夾再開多個
你咁樣連去佢官網download
佢咪有晒你ip address同mac address
仲衰過上play store download
我去play store download完
再用netguard封佢網 全程佢乜柒都拎唔到
因為update個app係用google play嘅數據
定係你講緊update app入面個資料庫?
推 我都想知
又有冇巴打用閹割版過到狗嘅檢查 上來報告下
Lm
少有實用po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞