[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
google play搵 免root 防火墻 較到其他app都可以上網 得黑心出行唔比
會完全block死,佢send唔到data出街
有線消息:多名入境處職員使用「虛假安心出行」被捕
https://lihkg.com/thread/2757983/page/1

冇事
上面android device id 個啲係可以隨時轉
Open your device's Settings app.

Tap Network & internet and then Advanced and then VPN.

Next to the VPN that you want to change, tap Settings.

Switch Block connections without VPN to on.

如果唔enable嚟嗰位,reboot部機firewall未開到嗰陣有機block唔到。
我部m31s升到最新但無安全性資料夾,點解咁
有呀, 多謝
push
安心出行應該就唔會特登 program 一個功能係偷你samsung note 嘅data
根本唔會知你save 左落去邊個file點偷
政苦:唔準將個app咁樣放 要放當眼位置 放便執法人仕檢查
Shelter
理論上係咬你唔到

連官方份文件都有寫新舊版介面分別

無講過舊版唔用得
係而家無咗之前搵到嘅問題
但有無新問題無人知
Samsung從來無公開回應過呢件事
所以我就唔會再信Samsung

要開Android Work Profile唔需要Samsung手機
所有Android機都開到
個D乜乜離線/上路, 全部都係“假” app。 新聞已經衰左好多件。
如果驚既咪自己去GitHub到pull 完之後自己裝囉佢都無Internet permission仲驚乜?
有移出安全資料夾呢個選項
但連線就一齊連線
冇得熄佢個安全資料夾用飛行模式
安全資料夾入面裝netguard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞