[Samsung]原機真。安心 裝安心出行(唔洗買)

541 回覆
1060 Like 38 Dislike
我都係將安心出殯+netguard安喺secrue folder入面, 然後netguard將安心出殯全ban, 但睇數字依然見我每次用安心出殯都會有好少量嘅數據用左, 每次唔夠1KB咁上下
Knox 唔係版本太舊 冇得用咩?
太舊或者太平嘅三星機都係冇Knox
我見NETGUARD入面安心既來往數據全部橙晒
應該都係BLOCK晒
咩解究
lm
lm
Knox入面既話好似上唔到針卡record
有冇人上到? 我掃完code 佢話access唔到
唔知而家話要起碼1針 係唔係會睇app內針卡紀錄
直接影針卡張相咪算囉
影左了
但佢而家又話起碼1針先入得
將來可能係要我import個針卡入個app到 再用app掃先計
你咪同佢講
我搞極都搞唔到入去喎

我又唔係無打
岩岩試左用shelter反而work左
唔想用Shelter既可以考慮Insular
(不過Insular都係大陸人整既app既fork黎
唔信app既話其實好似可以自己手動搞work profile
shelter個類app好似都係幫你整work profile
咁你咪 咪撚入囉
唔好阻住後邊排緊隊嘅人

你啱
唔中意咪用google出個隻,一樣係work profile,不過shelter內置左superfreezz
其實安全資料夾係 雙向隔絕
定其中一邊access倒另一邊,反向就唔得咁
雙向

不過安心既case, 斷網有用過隔離
係囉 同一部機會比佢map倒部機啵
Mac address , sim card ID 咁
屌喇媽!新買A22 5G居然冇Security folder
去Google play安裝後都run唔到
再四圍搵資料,原來真係唔support
呢鑊真係碌柒!有冇其它方法可以做到同一樣野?
又想問下
呢個方法即係可以一部機有兩個安心都OK?
一個係資料夾入面
一個係出面?
lm
2個 whatsapp 都得添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞