係澳洲住左4年幾 你問我答

1001 回覆
43 Like 18 Dislike
我見過紅雨黑雨咁款有人係highway到特登落車搬走條屍
可能佢撞到 還掂都要等拖車
仲有好多會比後車車散車扁晒
試過見住前車以為中間過佢夠高過
結果唔夠高 車底中間鏟起哂d腸呀出黎
記得裝圍欄
窮撚讀書自己煮食 大概一個禮拜花幾多錢?
屌有畫面巧恐怖
我上面係夜晚Perisher揸到入番sydney
隻袋鼠撞到左邊塊鏡
好難講喎,你200磅肥仔食量同正常人都唔同啦
你當4~5AUD一餐
平極都應該要2~3AUD
唔健康咁慳既話 營多0.5AUD一包
你問岩地方了
樓主我係熱愛買送 同煮飯(因為女朋友係垃圾)
你講得出好common既肉類呀菜
大約平時會煮啲咩類型既野

我都可以比個價錢你

你話我知你大約會食啲咩

我都打算每日post係discord group話比大家知
每餐既cost
有興趣可以睇下

上面我都有reply過去街食野既budget concept
同琴晚食乜送

但好概括例如
牛扒同菜係Woolworth買唔係咩和牛乜柒
10蚊內就有交易
好岩呀所以果位Ching要形容自己係大約食開咩同份量
平時有咩嗜好?
我兩個人,一星期買餸加日用品都係around $120-150

早餐- cereal / porridge
Lunch - 三文治/麵/隔夜餸/餃子/點心
晚餐 - 飯/意粉/pizza加生果,有時食扒或者會煲湯食湯渣當一餐

另外會買果汁,有時就買少少零食
你買棟樓住係雞竇隔離都冇問題嘅
偏遠居民區會有
另外市區內的居民區又有
以上呢d通常係成棟屋嘅brothel,每間2-10條女

不過唔似141、如果ching你得罪女女、可能冇咁易走得,brothel有保鑣、加警察會受理
呢排先有個除套法出爐

通常市區內嘅新/大型apartments都成日有agent女
住埋一棟就最好不過啦
手機text一下 過隔離unit就有得屌
多唔多去geelong?讀u個陣去過個到exchange,好掛住個海同生蠔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞