TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (4)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
大家咁話, 呢到好多Ching 在這個版中伏區, 都好幫到手, 答左好多問題.

祝大家都搵多D美金, 戶口美金常滿, 多D汁到美金再出金返黎洗, 再晌外國買樓買車, 食好野過人生, 開心開心......

美股點都易搵過港股(港股大多係妖股).
好呀 一齊贏錢最開心 做人好辛苦 香港仲要攪成咁 唉

希望大家都搵到少少 改善到生活 最好就一家大細離開到香港

美股唔一定贏錢 但機率點都高過港股多多聲 好多超級大公司 科技 電腦 汽車 能源 每日交投量都好勁

回歸之後 香港越來越多大陸「阿豬阿狗」公司 莊家吸水走佬妖股極之多 無處不在 有d甚至連官網我都搵唔到 好恐怖 完全唔知班友做咩生意

最近仲要受到中國共產黨政治因素影響 我就未玩過港股 亦都唔會想接觸
問咗cs可以online交form
無錯, 我都係咁睇, 港股, 睇到都唔想玩, 也玩唔過, 玩過美股就唔會返轉頭玩港妖股了......有見地手足.
唔該晒咁都好啲,本來都擔心出金問題
Cathay Bank 應該真係台資個間國泰銀行喎
網啱,但係呢間唔係台資嗰間
點解個個IB兌完美金可以提款去FT
我就鎖死左開戶個個香港銀行戶口?
巴打你成功左未?我仲係未得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞