TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (4)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
用TD INT 嘅記住入多啲錢先轉
到時TT就煩啲
yes
TD HK CS話internal transfer只係要兩至三日,可以唔洗咁急射

用FPS入多D錢先,十二月頭先射都未遲

咁就睇定D先
你的朋友就是你
OLA TD開完兩日上返 https://www.tdameritrade.com/ 到login佢就自動問我想點注資,我見有依個選擇,係咪喺依到搞其實都可以?我見上面有巴打話要填form
可以試下,我之前問過TD Int CS話可以網上自己搞internal transfer

其實而家係咪冇人會諗轉CSHK
搞左幾日原來TD INT 最方便
td int 最易,但研究緊點出金,見佢又要fax去美國
cshk免25000照開住先囉
睇依到就似係

係入錢煩D,但係有Citibank就ok啦,仲可以純繼續用tos

其實TD HK/CS HK蠢啦,一早offer呢個option就唔會留失D客啦,剩係呢個post都走唔少
你依版邊到搵
我剩係搵到咁樣
*流失
第一次登入有
我登入就叫我完成成個帳戶
SET哂Q&A就入左黎
不過係咪都可以填表SEND 去CS幫手搞
你過咗就去TD HK填form 231再emajl,,一樣得
啱啱先check email知佢TDHK收皮
玩過個thinkorswim紙倉覺得都ok先申請
仲有冇邊間可以美股/期權/期貨都有得trade 而個app又好用
開返TD Int囉,可以用返thinkorswim
當然係開返TD Int啦, 又離岸又可以用返個APP, 呢到大多係射曬去FT, 其他他就係開個TD Int 了, 看回上面回應就知, 已經大有共識了.

最新係有人, 照轉去CS HK, 唔夠25000美都可以轉(最給引只有這個), 但又開定個TD Int or FT 玩, 有雖要就射曬去TD Int or FT, 就係咁玩最好.
反而想知開TD International使唔使每年同美國政府報稅?
諗緊轉去TD international 定IB 好
已有IB 戶口

俾SOFI 撚完,而家又俾TD 撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞