TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (4)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike

哇屌 依家TOS都唔比我入
驗證app篤左批准都係彈error
我依家所有TD既野都用唔到
TOS,提款,查詢交易紀錄
但FT又話我轉倉失敗 我屌哂兩邊老母

我覺得似TD既問題多啲 真係好垃圾
我都覺得係TD 但兩邊都唔比通知我
我D錢依家到底咩狀態又唔知
話轉移失敗 但又唔比我入tos清倉 去篤提款又唔比我揀戶口
Office 時間打去問下CS or Email 問, 應該放假期間做唔到什麼Update, 睇下星期平日點答你, 有咩消息這裡通知大家, 因為大把人射緊唔同地方, FT, IB, TD Int, 牛牛 等等.
唔緊要, 我都係每間都申請定

唔知有冇有申請CSHK既人都有填到呢個form 呢?
FT個中文電話CS 24/7 但要講國語我唔得
唯有等兩邊覆email
問左話建議填form 唔好用e個方法wor
td int 第一次出金好似要填先 form wor
我見td int出金要填form fax 去美國地址
冇其他方法?
我決定why not both
有無人開td ola 戶口, 開唔到佢w8 條link? 之前申請港版都無事
int好似要,hk既話話係TD轉過去好似就可以waive
想問下TD International 係咪都可以買ETF?
之前見過有人話CS International 限制香港人買ETF
移左再攪, 應該只係Update 返個BNO Copy 比佢就可以, 唔問就移民左都照買賣.
OIC 咁我填左先都係........係唔係TDHK-231.pdf ???
YES
利申未搞, 玩多一個月先
係呀, 出年2月尾前至Cut 同轉都得, 仲有大把時間汁下美金先.
Sofi收月費, TD同CS合併真係殺我一個措手不及 好多資料要睇
請問宜家係唔係已經無其他券商可以用FPS入錢而唔收手續費?
電匯就算券商唔收手續費 銀行都會收..得渣打同中銀
唯有下星期去花旗申請AC
ibhk fps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞