TD Ameritrade HK/int德美利證劵中伏區 (4)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
你射左倉未
啱啱交左申請,好簡單
怕撚左佢,一撚定轉會,好撚嬲
轉戶至Firstrade有任何費用嗎?
Firstrade不收取任何費用。若您在其他券商需要支付轉戶費用,您可以申請我們的轉戶補貼。詳情請見轉戶補貼活動細則。

佢官網咁寫 本身td唔收錢 咁ft個回贈咪無用 我估係咁
轉左去FT 申請左TD int係為左TOS
之前好恨開td init. 因為完全離岸,但有個tdhk 阻住,而家啱晒可以開international account

利申已有ft
起ft 定td申請射股同錢 見td個app好似無呢樣function
轉咩好? 手上有ETH ETF, 轉唔到去Ib

定開CS Hk 底 first trade 好
TD HK 轉去Td ola會唔會快d?
等緊ola批
唔係話有得郵寄啲表過去咩?
如果apply左轉倉去IB 係咪由交左form開始唔可以再做trading?
另外如果個倉本身有cash (20%左右) 係咪都會跟埋過去?
Ft申請
其實有個問題想問
td ola係咪都可以係citi bank射美金過去免手續費?
冇得直接tdhk全倉連cash射過去ft?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞