[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
一水骨又nerf
終於有UPDATE
https://clashroyale.com/blog/release-notes/balance-changes-coming-6-12

騎士企係到都唔駛中槍

騎士其實我由未多人用果陣已經用緊,
中間都冇改勁過但冇啦啦多人用左,
所以係配合既問題,單一騎士唔屈機
終於有UPDATE
https://clashroyale.com/blog/release-notes/balance-changes-coming-6-12

騎士企係到都唔駛中槍

騎士其實我由未多人用果陣已經用緊,
中間都冇改勁過但冇啦啦多人用左,
所以係配合既問題,單一騎士唔屈機

細水地獄塔完全無NERF算咩意思先
真係nerf埋哥布林軍隊,我真心唔覺呢張太op
Nerf埋一水骨即係唔駛用
野蠻人攻城槌:
將攻城槌摧毀的那一次攻擊不會傷害到野蠻人
之前有問題咩?

4 隻骨仔太 OP
伊巴輕鬆守

4 隻骨仔太 OP
伊巴輕鬆守

咁淨骨仔又唔得
野蠻人攻城槌:
之前有問題咩?

係咪唔俾佢用野蠻人頂大電
岩岩升12哥仔大隊

又改廢
野蠻人攻城槌:
之前有問題咩?

唔係,睇左oj條片原來用木解攻城槌之後會打埋隻野蠻人,唔講唔知
咁樣平衡係咪間接buff左大怪
仲諗住佢nerf豬,點知係nerf左counter豬既卡
野蠻人攻城槌:
之前有問題咩?

唔係,睇左oj條片原來用木解攻城槌之後會打埋隻野蠻人,唔講唔知

但佢咁改,有機會連帶大電都電唔到,要試左先知

恭喜您
野蠻人攻城槌:
之前有問題咩?

咁間接nerf三槍攻城槌
野蠻人攻城槌:
之前有問題咩?

唔似...英文寫splash damage...OJ條片又冇講

恭喜您

木桶豬完全無改
木桶最少要改預備時間啦
又黎喇~~~~~
集合左全港既實力公會既對戰 大家快D買定花生喇

今晚會有呢8個公會既對戰!!
6月8日(四)

第一場(約22:00-22:30) HK@852 VS 迷失的羔羊@@hk
第二場(約22:30-23:00) HK Protesters VS HONG KONG
第三場(約23:00-23:30) WHYsoSERIOUS? VS HK-DIU
第四場(約23:30-0:00) 《秋名》 VS After Effect

21:30開台 22:00開打!!!準備好未呀~~
直播台:https://www.twitch.tv/longlegmumu/
武林大會詳情:https://www.facebook.com/events/118110352109665/
等睇觀眾見輸左
又唔尊重對手

恭喜您

木桶豬完全無改
木桶最少要改預備時間啦

點解唔改豬 而係改木桶
等睇觀眾見輸左
又唔尊重對手

野蠻人攻城槌:
之前有問題咩?

咁間接nerf三槍攻城槌

下? 我以為係buff battle ram + 3 ladies
車仔呢
去左邊度
噴火龍反而buff buff下可能唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞