[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/06/181255_b7a4eaf4b8370f22b364f0679e12a768.jpg[img]
全部都係坦放底,NW,鏡,Clone
完全唔洗理你放乜守,冇毒,風飛斧就必輸
大家覺得一隻 game 冇問題?

我無所謂
呢d deck輸左咪輸左囉
起碼而家比個出路鏡同clone
尤其係個clone都霉左好耐
不過再打上去好多deck都配三魔法
或者level6屠夫加龍捲夫
想玩歡樂牌組都行人止步

而家咩牌組都好
有女巫塞女巫
冇女巫塞飛斧

所以一街都係風同飛斧

唔用飛斧唔敢打挑戰
得副迫擊炮升夠lv。雖然係季初。但唔用主力卡差唔多場場都唔使打。石頭人得5lv1秒就俾人溶左。好撚悶
得副迫擊炮升夠lv。雖然係季初。但唔用主力卡差唔多場場都唔使打。石頭人得5lv1秒就俾人溶左。好撚悶

我天狗得2lv都照用 12lv電電死曬我d狗仔
下次更新出

2v2 Draft Battle
2v2 Friendly Battle

咁就算係新野,真係辛苦佢地

如果無lv6汽球
你都係收返埋隻狗打天梯好d
下次更新出

之後好似又到鬼佬暑假放2個月
下次更新出

出左BALANCE UPDATE先啦,呢D 2V2可能又無限DELAY

如果無lv6汽球
你都係收返埋隻狗打天梯好d

2lv 都仲打到4300到既 上季
用狗球 我驚連4000都冇
玩挑戰12場有9埸都撞到d排名幾百至千幾果堆 不過佢地黎黎去去都係果兩三套deck, 打慣左就可以輕鬆sm佢地

點改善好
想加多隻legend用王子定dark wizard好
玩挑戰12場有9埸都撞到d排名幾百至千幾果堆 不過佢地黎黎去去都係果兩三套deck, 打慣左就可以輕鬆sm佢地

巴打咁你本身杯數應該唔低
而家打挑戰高杯果堆會group埋
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -2
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

點改善好

冇人理
留名
We are HongKong 收2800+盃活躍打皇冠人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

有3個位

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

點改善好

冇人理

太大水,你都係抄番主流石頭人牌組算吧

點改善好

冇人理

太大水,你都係抄番主流石頭人牌組算吧

揼水都唔用
下次更新出

出左BALANCE UPDATE先啦,呢D 2V2可能又無限DELAY

班友應該一次過下次搞,balance少少好似暗夜女巫,加幾個所謂新遊戲模式就放得長假
上季差 30 上 5200
上季差 30 上 5200

點改善好

冇人理

副野九唔搭八咁
你想搵隻豬幫石頭人清左d建築物?
咁不如換個水機打一波
再加返個細電換走邪骨 / 地獄龍
萬年4300

2lv天狗既極限
萬年4300

2lv天狗既極限

未有league chest之前我用隻2lv 天狗加3lv 礦工可以上到4800
不過真係極限黎
唔好講細電啪得死
就算輸出都唔夠人地快
不過你計返2lv天狗即係8lv紅卡, 5lv紫卡
確實係好低level
萬年4300

2lv天狗既極限

未有league chest之前我用隻2lv 天狗加3lv 礦工可以上到4800
不過真係極限黎
唔好講細電啪得死
就算輸出都唔夠人地快
不過你計返2lv天狗即係8lv紅卡, 5lv紫卡
確實係好低level

我每季開季會打番2/3狗 我4狗,佢地果隻死埋 狗屎我都清埋 我果隻仲未死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞