[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

你有個塔,就完全唔怕豬。
但桶真係煩到hihi, 得張木解到,仲要可能碌慢左,桶絕對要nerf

唔用木,用個風、骨海、火屎夠可以無傷啦,樣樣一對一咁睇根本無野要nerf添

請教火屎點無傷解飛桶

極速放

我都想知點樣風、骨海無傷解三角桶

風吹向中間,骨海放塔正後面

風應該唔得,點都會有一隻卡住可以打到塔
骨海要係木桶爆開前落到,唔係會打塔唔打骨
OJ夠話電法可以秒木桶,但我一次都未試過

風要係木桶爆開前落定拉左上或者右上就會完解到
電法應該要食一下

你有個塔,就完全唔怕豬。
但桶真係煩到hihi, 得張木解到,仲要可能碌慢左,桶絕對要nerf

唔用木,用個風、骨海、火屎夠可以無傷啦,樣樣一對一咁睇根本無野要nerf添

請教火屎點無傷解飛桶

極速放

電法應該要食一下

電法無傷解到,我試過一次-6咁岩好timing捉到...果下要好準

請教火屎點無傷解飛桶

極速放

電法應該要食一下

電法無傷解到,我試過一次-6咁岩好timing捉到...果下要好準

電法應該唔得嘛?同lv電法登場傷害得159唔夠秒
攻城槌個buff又話有bug今次唔整住
除左上面個d,漏左仲有箭雨都無傷木桶,火球-1唔計,同埋可以木桶守木桶
睇寶箱個網死左
睇寶箱個網死左

睇到wo
分身6本6 3 1 0上2300 好玩過係上面磨

請教火屎點無傷解飛桶

極速放

電法應該要食一下

佢可能講緊以前細電未nerf

請教火屎點無傷解飛桶

極速放

電法應該要食一下

佢可能講緊以前細電未nerf

係,之前未nerf zap
電法得嫁
要落得好準
桶爆開個一瞬間 出場細電效果可以打晒3隻 然後塔打一隻 電法打兩隻
玩左幾日終於上到1100分

1100分講到好難
除左上面個d,漏左仲有箭雨都無傷木桶,火球-1唔計,同埋可以木桶守木桶

條友講到無野解到飛桶咁
木桶 老實講 邊有咁多7/8 lv... 一下細電都死啦

反而公主 gang 先真係要留木碌
電法得嫁
要落得好準
桶爆開個一瞬間 出場細電效果可以打晒3隻 然後塔打一隻 電法打兩隻

同lv都會比兩隻哥仔打到一下
二手飯堂

歡迎4000盃+ 最高4300盃+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -1
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢
25xx 上唔到2600
好多飛斧屈我 點解?
好多飛斧屈我 點解?

用緊咩陣?
打到9勝
繼續冇傳說
好多飛斧屈我 點解?

用緊咩陣?

水塔青龍石一波流
電法得嫁
要落得好準

電法係可以完美解
https://www.youtube.com/watch?v=aNSItOvBXW0
電法得嫁
要落得好準

電法係可以完美解
https://www.youtube.com/watch?v=aNSItOvBXW0

zap未nerf之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞