[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
打極都係5水陣 打得好.... 整低返d水輸左兩三百杯

5水

終於上到5200
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -2
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
上季 518X 今季 519X
愈近季尾愈難升分,2V2 累事

5水

係呀 試過轉1水骨仔 再用其他野拉落4.5 輸左兩百幾分 一用又上返3600 但覺得咁高水總會有問題

終於上到5200

用咩陣?可share 嗎
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=22CCJQJ9&token=68ba6ky3&platform=iOS
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 3 個位 申請度打lihkg就得

你今季同上季有咩分別

你今季同上季有咩分別

Woody 2.9 Mortar
上季興低水陣,個個唔識守
今季多左 Bolwer Executioner
連draw 5鋪 d人死守
揾條友乖乖地企係到比我打都唔得fuck
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/02/232128_a6a06169b27daba73a871be55bbf6d2e.jpg[img][/url]

終於上到5200

用咩陣?可share 嗎

青龍石

咩lv

有冇巴打幫幫手,卡左係2600~2700左右好耐,我之後既方向應該係點?

玩得好辛苦,好多9~10本既人係同一階
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 4300盃+

三手飯堂 3000盃+

歡迎18+而又活躍?你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 4300盃+

三手飯堂 3000盃+

歡迎18+而又活躍
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

岩岩踢左人 有大把位
歡迎大家
2400+
成個公會都成日求一張卡 搞到好想轉會

aggee
仲要係我下一張想求既卡
今朝先醒起個天梯今日完走去打 5200姐要求唔係好高,你老味埸埸打11級巨人三槍豬5級傳奇,望下打d人上次都排幾百~千幾,奉勸大家真係唔好last minute先衝冠 5000今朝打上5200用成3粒幾鐘 係咁和又浪費時間

aggee
仲要係我下一張想求既卡

aggee
仲要係我下一張想求既卡

我求火球

aggee
仲要係我下一張想求既卡

我求火球

一樣火球

aggee
仲要係我下一張想求既卡

我求火球

一樣火球

留名睇同公會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞