[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
37000分公會有一個空缺。
有意快入

Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=28PU28C8&token=mbywfsmj&platform=iOS
屌2500分個個都8lv法師打閪

課金
時間
打tournament
屌2500分個個都8lv法師打閪

課金
時間
打tournament

仲有技術 大把野剋法師
想請教狗球如果遇到電法應該點做?

巴打你落咩法術?我公會有人就係用火球箭雨,另外我就用大電箭雨,呢兩個都解到電法,睇下邊個就你手多啲~

我用開箭雨同狂暴
咁睇黎要變下陣,唔該哂巴打!!

巴打你落咩法術?我公會有人就係用火球箭雨,另外我就用大電箭雨,呢兩個都解到電法,睇下邊個就你手多啲~

我用開箭雨同狂暴

狂暴換走佢.無乜用

我用開箭雨同狂暴

狂暴換走佢.無乜用

用伐木工
二手飯堂

歡迎4300盃+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

我用開箭雨同狂暴

狂暴換走佢.無乜用

收到,唔該巴打!

我用開箭雨同狂暴

狂暴換走佢.無乜用

用伐木工

未有
有冇人去挑戰Aaron
有冇人去挑戰Aaron

而家2400 到
好撚想要電法
課左幾次都係得電車同地獄龍
另外想問桶豬夾冰法好d 定電法好d
有冇人去挑戰Aaron

而家2400 到
好撚想要電法

Sorry quote 錯
有冇人去挑戰Aaron

而家2400 到
好撚想要電法

Sorry quote 錯

有冇人去挑戰Aaron

HKES個阿王?
有冇人去挑戰Aaron

點挑戰?

我用開箭雨同狂暴

狂暴換走佢.無乜用

收到,唔該巴打!

火球+箭雨解唔到建築 尤其係地獄塔
亞洲盃個賓仔好勁
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -3
#2LPR8GGV
叁號 - 3400盃 -2
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢

終於搞掂喇
儲左超多錢諗住買去上4
最後竟然係靠開箱開返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞