[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
岩岩開到 night witch 應該點配搭?
岩岩開到 night witch 應該點配搭?

百搭卡黎...就咁加入你而定牌組都得
終於上到4600
開始上4900
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

識打杯捐兵+識講廣東話就得,
入盟請打中文。
每星期清一次人,現有5個位。

新分會HKisDying #4 招生 暫收2000+
歡迎很多水很會吹既朋友一齊入黎陪會長、鬼佬(四會coleaer)吹水!!
如果到clan chest收唔夠人唔緊要,我地星期日會派人過4會打冠~!!

記得要打 hk 入!

歡迎很多水很會吹既朋友一齊入黎陪會長、鬼佬(四會coleaer)吹水!!
如果到clan chest收唔夠人唔緊要,我地星期日會派人過4會打冠~!!

記得要打 hk 入!

dying
自問未夠班入 得700盃
如果legend得天狗 骨召 礦工
點組隊好?
點組隊好?

天狗食lv
你隻狗咩lv

記得要打 hk 入!

dying

700杯係小號ja?

記得要打 hk 入!

dying

700杯係小號ja?

佢應該係玩左15分鐘半粒鐘到
點組隊好?

天狗食lv
你隻狗咩lv

9階 天狗2lv 其他1lv
點組隊好?

天狗食lv
你隻狗咩lv

天狗配氣球。
投彈塔改成5水先出到係咩玩法?如果2揀1,地獄塔定佢,你講??
投彈塔改成5水先出到係咩玩法?如果2揀1,地獄塔定佢,你講??

我有冇記錯?因不常用投彈塔,之前都係5水?

不嬲都係5水
最後一次改快左攻速

不嬲都係5水
最後一次改快左攻速

怪不得咁少人用,Thx
幫人問1313盃,有冇公會肯收留佢

記得要打 hk 入!

dying

700杯係小號ja?

佢應該係玩左15分鐘半粒鐘到

好啦 set左1000杯到今晚12點 之後我改返
不過一定要打hk先會accept~
點組隊好?

天狗食lv
你隻狗咩lv

天狗配氣球。

本身用緊狗球
抽到骨召之後換咗狗召
感覺氣球劣勢好難用
點組隊好?

天狗食lv
你隻狗咩lv

天狗配氣球。

本身用緊狗球
抽到骨召之後換咗狗召
感覺氣球劣勢好難用

遲D出埋堆空軍汽球仲難玩
我求左咁耐汽球先玩D咁既野
點組隊好?

狗礦
布力般流汗開三會啦!!!!!!
三會 寶力般流汗 將會由係武林大會3.0大放異采
人靚打機勁既最強女將puipui帶領
歡迎各路英雄加入成為puipui騎士團
點擊此處即可與puipui展開激烈交流:
Clan tag: #8QRPPJVV

主會 布力般流汗 Clan tag:#LOP2VUJ
分會 暴力般流汗 clan tag: #U08CCUR
招人歡迎各位新手老手加入
入會記得講明自己係香港人

設有telegram group for clan內tournament以及吹水用

另招公會友誼賽
有興趣請聯絡 telegram @hugo_hugo
卡左係3000-3100
其他卡基本上都係9/7/4/1
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

識打杯捐兵+識講廣東話就得,
入盟請打中文。
每星期清一次人,現有5個位。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞