[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗

狗礦 而家再夾女巫

冇女巫

狗同礦幾多LV?...有冇加到BB龍?

狗2 礦3
我諗礦工4lv 隻狗都未3lv
冇bb龍
公會MIRACLE(#2G9PJPQL)招人 誠邀各位巴打加入 暫時唔限盃數 一齊輕鬆玩

如果玩狗礦呢

你係配大電箭雨定火球細電?

火球細電係咪好少少

點改善好
想加多隻legend用王子定dark wizard好

冇人理

副野九唔搭八咁
你想搵隻豬幫石頭人清左d建築物?
咁不如換個水機打一波
再加返個細電換走邪骨 / 地獄龍

我靠呢隊野由2800打到上3300仲贏到唔小細兵隊

你要再上一定要改牌組 你而家個卡lv係上到4000的

佢有坦有解 但無推進
放石頭人送水坦傷無分別
相信佢一直都係靠高lv石人 豬 骨召壓人等
不如正正經經玩返青龍石
換返bb龍 細電/木 水塔 入去算啦

唔跟主流牌組應該要鼓勵下 唔要豬跟住換個細電 地獄龍換bb龍 咁應該玩得過

漏左 六蚊換埋水塔

首先 請del圖先回
上面d人細電唔係12lv就13lv
6蚊真係一定要out

知道

想問我副卡可以點執?
前日上過一次3000 之後就落返黎
Keep住28-29 想穩係3000+

其實你有無一刻諗過
你相比同分既卡等都咁高
仲係呢個位係咪自己係"守門員" 技術上既問題呢?

有啊 所以想睇下有冇咩卡組 可以令我易啲上去
而且 我經常都遇到啲卡等再高啲既

如果玩狗礦呢

火球細電係咪好少少

火球細電低水d易d操控
對公主飛桶都好打d
不過收火球升lv都幾高難度

我隻大蚊今日先上到10
上季玩呢副上到5400+
無夜女巫就換哥布林大軍

新手卡左係1900
求指教

如果玩狗礦呢

火球細電係咪好少少

火球細電低水d易d操控
對公主飛桶都好打d

我隻大蚊今日先上到10
無夜女巫就換哥布林大軍

開波有天狗大蚊/細蚊你會唔會先手? 定點到留後手放

如果玩狗礦呢

火球細電係咪好少少

火球細電低水d易d操控
對公主飛桶都好打d

我隻大蚊今日先上到10
無夜女巫就換哥布林大軍

或者三蚊配礦工

想問我副卡可以點執?

其實你有無一刻諗過
你相比同分既卡等都咁高

想易上分一定係抄TV入面有排名既強勢牌組
你睇下邊D牌你高LV就抄黎用啦

想練技術就睇多D TV,自己既REPLAY同問下CLANMATE,打多D FRIENDLY

幫幫睇睇
好耐無上黎,想宣傳下我地呢兩晚同下星期有武林大會呀!!
集合左全港既實力公會既對戰 大家快D買定花生喇

今晚首先會有呢8個公會既對戰!!
6月7日(三)
第一場(約22:00-22:30) HKisDying VS 香港
第二場(約22:30-23:00) Fabulous VS 赤鱲角馬會
第三場(約23:00-23:30) HKGspots VS 會友鏢局
第四場(約23:30-0:00) 布力般流汗 VS HKCHC正能羊

武林大會詳情:https://www.facebook.com/events/118110352109665/
直播台:https://www.twitch.tv/longlegmumu

6月7日(三)
第一場(約22:00-22:30) HKisDying VS 香港
第二場(約22:30-23:00) Fabulous VS 赤鱲角馬會
第三場(約23:00-23:30) HKGspots VS 會友鏢局
第四場(約23:30-0:00) 布力般流汗 VS HKCHC正能羊

武林大會詳情:https://www.facebook.com/events/118110352109665/
直播台:https://www.twitch.tv/longlegmumu

木木你好
Bye bye喇

最好後手
雖然後手計會蝕一水
你守完果d蚊同骨血量okay既話
唔夠水出天狗你都可以齋靠隻礦工
連埋守完既蚊同骨去打反擊

最好後手
雖然後手計會蝕一水

呢隻game係罰先手

最好後手
雖然後手計會蝕一水

呢隻game係罰先手

咁骨墓係咪都應該留後手?

6月7日(三)

會睇

咁骨墓係咪都應該留後手?

玩狗礦咩牌都後手
因為狗礦同人打唔同路好難打(除左對迫擊砲)
另外骨墓唔好人地後排就即刻落
會蝕水的
除非你卡住隻天狗
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -2
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

想問我副卡可以點執?

其實你有無一刻諗過
你相比同分既卡等都咁高

想練技術就睇多D TV,自己既REPLAY同問下CLANMATE,打多D FRIENDLY

多謝建議

6月7日(三)

點解唔yoututo同步

想問我副卡可以點執?

其實你有無一刻諗過
你相比同分既卡等都咁高

同埋我想問 tv入面 點睇佢有冇排名?

11階先有排名

排名得200大

我知啦 我啱啱淨係睇arena9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞