[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
有冇公會收1400盃新手

#2RCCRCPR
點防wizard好
呢隻野太屈機

抵屌?🤔

抵屌?🤔

抵屌 $100,000
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/28/213830_f42a3fa913b08f3493307985bc07799e.jpg[img]

抵屌?🤔

抵屌 $100,000

最抵係呢個,我諗之後都唔會有5倍
下下個箱就係大紫
呢兩三日lag lag地?尤其係防守緊最緊張個時

係唔係突然會拉唔到啲牌出去 望住人地啲野衝埋黎.....

係,得呢兩三日咁樣,用wifi, data朝早、夜晚玩都一樣
想問下聽日個2vs2有冇箱拎
是咁的,小弟最近參加左個COC T-shirt 設計比賽,特此拉一下票,如果喜歡我的作品請投票支持一下,投票前需要先註冊,註冊很簡單,1分鐘左右,如能贏出獎金將全數捐出作慈善用途,保證有相為證絕不走數。謝謝大家

投票連結
https://www.designbyhumans.com/vote/detail/715956

註冊連結
https://www.designbyhumans.com/register/?eredirect=aHR0cHM6Ly93d3cuZGVzaWduYnlodW1hbnMuY29tL0xvZ2luL21zZz11c2VyX25vdF9sb2dnZWRfaW4mcmVkaXJlY3Q9aHR0cHM6Ly93d3cuZGVzaWduYnlodW1hbnMuY29tL3N1Ym1pdC81Mi8

係,得呢兩三日咁樣,用wifi, data朝早、夜晚玩都一樣

我呢兩星期好偶然會有幾鋪係咁,但今日尤其嚴重打幾鋪都無啦啦拉唔到牌
有場我拉左隻礦工出黎,出唔到黎,係場上透明色,下面手牌位空左
跟住出其他牌 又要㩒好多次先出到,洗到牌順到返礦工,隻礦工又彈返落手牌位度
想點

有人知嗎

有人知嗎

唔知
不過睇個勢仲要出石玩
本人熱愛大比卡
請問大比卡牌組可以點組

目前 大比 冰火法 青龍 風 箭 大電 4GAY 卡左係4600
本人熱愛大比卡
請問大比卡牌組可以點組

目前 大比 冰火法 青龍 風 箭 大電 4GAY 卡左係4600

皮卡 攻城 吹箭 刺客 冰人 bb龍 毒 細電

有人知嗎

唔知
不過睇個勢仲要出石玩

似係100石挑戰
本人熱愛大比卡
請問大比卡牌組可以點組

皮卡 攻城 吹箭 刺客 冰人 bb龍 毒 細電

試下先 唔該哂你
而家先發現有呢個post
求高手指點下點先到上arena 11
用[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/29/210205_4e056d3bdbbbcf53e42a128e002a241e.jpg[/img
用呢個陣最多上到3千5 左右 你地覺得係咪必須要avg 整低少少? 有咩建議! 5水係咪好難再上?

用呢個陣最多上到3千5 左右 你地覺得係咪必須要avg 整低少少? 有咩建議! 5水係咪好難再上?

呢個石頭人陣仲有冇改善空間

電法&骨墓

1水骨仔&滾木

電法換1水骨

電法換1水骨

有咩作用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞