[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
真係一直唔出天狗比我 可以點

連出3日night witch,唔夠錢買第2張

我都連續兩日出
好彩夠錢

btw 係咪有消息話會減升級卡數同錢

邊度消息?唔信佢會咁好死

我都連續兩日出
好彩夠錢

btw 係咪有消息話會減升級卡數同錢

邊度消息?唔信佢會咁好死

前排佢都開左兩次派錢既挑戰,
變相多左人滿卡.
點會仲減升級卡數同錢

新手一問 你地講既係買傳說卡?

點先有得買?

點先有得買?

上到3000盃.
就會有機率係3張卡之中出現

點先有得買?

上到3000盃.
就會有機率係3張卡之中出現

一張$40000
我又係比佢食佐個神奇箱,變佐金箱
又挑戰,10石6勝得3張女巫
又挑戰,10石6勝得3張女巫

史上最onlun79 challenge

之前王子都有5定6張
Statsroyale 係咪唔work 啦
我見佢好似食左我個magic chest

我依家refresh好似有問題,以前refresh都係幾十秒,昨日㩒一次就三千幾秒 今日㩒要六千幾秒...
點解2v2成日對面兩個5000+ 打我個邊兩個4000+
又話跟分數排

連住抽到2隻女巫 唔洗買亦都冇得買 d錢洗唔去

我同客服反映過啦已經 咁搞法點上分

佢都係岩岩先出3個月所有卡cycle 一次
只好等下

好奇客服會點答你
而家商店每三個月必會出每張卡,你三個月最少會有一張

只好等下

我等左兩個幾月 隻隻傳奇都刷過一次 就係冇佢

好奇客服會點答你
而家商店每三個月必會出每張卡,你三個月最少會有一張

答到好膠 仲要叫我做殿下
有句笑到我死 話:天狗飛得有點慢 請耐心等待

只好等下

我等左兩個幾月 隻隻傳奇都刷過一次 就係冇佢

慢慢等
我儲錢多到可以一次過買5張都未出過
光棍部落繼續招收真男人、真女人。
歡迎2000盃以上,有志成為部落真漢子嘅你加入我地大家庭。
我地每星期都有十級箱,黎緊2v2仲唔快d入黎?。

Clan Tag為 #LPJ2J2
另有telegram方便大家交流真男人心得暨吹水區
商店出左dark switch
想問下值唔值得買?
同 Prey for HK 既巴打 say 個 Hi

想問下值唔值得買?

我都係今日SHOP先出,都照買
NERF完1LV係唔夠用架喇,但勝在FIRENDLY同CLAN BATTLE可以玩下
想問下值唔值得買?

之前 first launch 既時候 NW 係逆天既,所以好多技藝𣎴精既玩家都狗衝買黎屈機,求鬼其都上到幾百杯,我地 clan 有巴打用石人 NW 連續打左五次 10 石 12 win,可想而知隻野幾 on9。
依家 nerf 完我都會稱佢為上位卡,但如果你純粹想屈卡片性能,我就唔 recommend 你買,想多樣野玩就一試無妨。
想問下值唔值得買?

我都係今日SHOP先出,都照買
NERF完1LV係唔夠用架喇,但勝在FIRENDLY同CLAN BATTLE可以玩下

拎佢黎防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞