[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
等左兩個幾月 終於抽到隻天狗番黎 (都係唔肯出比我買
今季試下沖4600
如果legend得天狗 骨召 礦工
點組隊好?

狗礦

點玩法?
點組隊好?

狗礦

點玩法?

進攻手段係天狗爆開果下前 放礦工幫天狗仔坦傷
點組隊好?

狗礦

點玩法?

而家唔係興 埋到塔就Clone天狗
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -1
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢
點組隊好?

狗礦

點玩法?

真心咩 我好耐冇見 冇野幫天狗仔坦傷 發揮唔到威力
一係就狗球
點組隊好?

狗礦

點玩法?

一張箭雨解晒
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

識打杯捐兵+識講廣東話就得,
入盟請打中文。
每星期清一次人,現有5個位。

點組隊好?

狗礦

點玩法?

一張箭雨解晒

咁緊係要其他卡配合啦 睇下佢用箭雨清得邊樣
點組隊好?

狗礦

點玩法?

一張箭雨解晒

咁緊係要其他卡配合啦 睇下佢用箭雨清得邊樣

今季玩狗礦環境好咗好多
更新之前全民暗夜女巫/颶風屠夫 嗰時惡劣到
二手飯堂

歡迎4300盃+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

新分會HKisDying #4 招生 暫收2000+
歡迎很多水很會吹既朋友一齊入黎陪會長、鬼佬(四會coleaer)吹水!!
如果到clan chest收唔夠人唔緊要,我地星期日會派人過4會打冠~!!

記得要打 hk 入!

dying
自問未夠班入 得700盃

700杯係小號ja?

佢應該係玩左15分鐘半粒鐘到

好啦 set左1000杯到今晚12點 之後我改返
不過一定要打hk先會accept~

1000杯啦不過過左deadline

新分會HKisDying #4 招生 暫收2000+
歡迎很多水很會吹既朋友一齊入黎陪會長、鬼佬(四會coleaer)吹水!!
如果到clan chest收唔夠人唔緊要,我地星期日會派人過4會打冠~!!

記得要打 hk 入!

dying
自問未夠班入 得700盃

700杯係小號ja?

佢應該係玩左15分鐘半粒鐘到

好啦 set左1000杯到今晚12點 之後我改返
不過一定要打hk先會accept~

1000杯啦不過過左deadline

你add我line啦不如 loishkhk
白虎巴打
今晚多多指教了
下次再玩過
有地獄飛龍,礦工,老木,電法可以點玩
上極都上唔到2600
抄左木木個陣都唔work 技術差

邊套
白虎巴打
今晚多多指教了
下次再玩過

今晚好緊湊 7:8 會友又學到野
屌佢老母

玩咗4次火球挑戰

最有機會個次係連贏5場
之後反輸3場

啱啱個次又係5勝, 之後又輸
有地獄飛龍,礦工,老木,電法可以點玩

木 火球/毒
巨人 電法 礦工 3蚊 吹箭/火槍手 冰屎/1水骨
咁樣得唔得
點組隊好?

狗礦

點玩法?

真心咩 我好耐冇見 冇野幫天狗仔坦傷 發揮唔到威力
一係就狗球

尋晚布力般搞千人聯賽
見到有人咁玩 都排幾前下
屌佢老母

玩咗4次火球挑戰

最有機會個次係連贏5場
之後反輸3場

啱啱個次又係5勝, 之後又輸

用咩牌組?
呢期興攻城鎚配刺客
可以試下
蝙蝠仔都要16 天後先出,

唔玩兩星期了
蝙蝠仔都要16 天後先出,

唔玩兩星期了

星期五有challenge 可以提早開
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -1
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞