[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Statsroyale 係咪唔work 啦
我見佢好似食左我個magic chest

我都唔同左,係咪update完會reset

我都唔同左,係咪update完會reset

我都好似跳左幾個箱
好彩都係d 金金銀銀

琴晚再打一打
個epic由+11變左做+2

我都比佢食左個magical chest
原本下一個就係
個雙打d game matching堅on9

refresh 完同上次睇2星期前一樣乜都冇郁過

對面10本其中一個有13lvl白卡
我11本得11lvl白卡
唔係好明個matching係點

對面10本其中一個有13lvl白卡
我11本得11lvl白卡
唔係好明個matching係點

對面13白11橙8紫 5場有3埸都係咁
依然周街都係飛斧/龍卷風/骨召 仲有青龍石夜女巫
4600班守門員好撚難打
4600班守門員好撚難打

我而家4700
周不時都要對13本
而家可以2v2打箱
我諗我成個星期都唔會打天梯

refresh 完同上次睇2星期前一樣乜都冇郁過

係咪CHEST CYCLE變左?
啱啱拎左個巨箱,睇Statsroyale再19個又係巨箱
原本係神奇寶箱變左黃金
轉左2v2 個網已經唔work
轉左2v2 個網已經唔work

頭先排緊隊14萬
而家5萬
未update 前仲有21個到大箱
睇下up完會點變
二手飯堂

歡迎4300盃+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

宜家3千3,呢套有咩要執,上唔上到4000?
仆街
個商店有bug
明明有買左幾張石頭人,之後斷線轉左其他卡
買左果幾張石頭人唔計
DNLM 2v2天梯個個都11lv豬火槍手
7級飛斧
點撚打
仆街
個商店有bug
明明有買左幾張石頭人,之後斷線轉左其他卡
買左果幾張石頭人唔計

我都係 好彩本身啲卡唔岩洗
7級飛斧
點撚打

巴打加好友
7級飛斧
點撚打

加我tg

Delaynomorehey
真係一直唔出天狗比我 可以點

連出3日night witch,唔夠錢買第2張

連出3日night witch,唔夠錢買第2張

我都連續兩日出
好彩夠錢

btw 係咪有消息話會減升級卡數同錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞