[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

想問我副卡可以點執?
前日上過一次3000 之後就落返黎
Keep住28-29 想穩係3000+
萬年4300

2lv天狗既極限

未有league chest之前我用隻2lv 天狗加3lv 礦工可以上到4800
不過真係極限黎
唔好講細電啪得死
就算輸出都唔夠人地快
不過你計返2lv天狗即係8lv紅卡, 5lv紫卡
確實係好低level

我每季開季會打番2/3狗 我4狗,佢地果隻死埋 狗屎我都清埋 我果隻仲未死

4狗咩血量
萬年4300

2lv天狗既極限

未有league chest之前我用隻2lv 天狗加3lv 礦工可以上到4800
不過真係極限黎
唔好講細電啪得死
就算輸出都唔夠人地快
不過你計返2lv天狗即係8lv紅卡, 5lv紫卡
確實係好低level

我每季開季會打番2/3狗 我4狗,佢地果隻死埋 狗屎我都清埋 我果隻仲未死

4狗咩血量

想問我副卡可以點執?
前日上過一次3000 之後就落返黎
Keep住28-29 想穩係3000+

其實你有無一刻諗過
你相比同分既卡等都咁高
仲係呢個位係咪自己係"守門員" 技術上既問題呢?
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗

687入羔羊玩陣 撚下狗
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗

687入羔羊玩陣 撚下狗

唔住啦 ...今晚又要忙公會戰D野

遲下先 謝邀請
天狗應該點打飛斧?
天狗應該點打飛斧?

home制或者氣球分推
利申 玩豬
天狗應該點打飛斧?

home制或者氣球分推
利申 玩豬

Home制笑左

點改善好
想加多隻legend用王子定dark wizard好

冇人理

副野九唔搭八咁
你想搵隻豬幫石頭人清左d建築物?
咁不如換個水機打一波
再加返個細電換走邪骨 / 地獄龍

我靠呢隊野由2800打到上3300仲贏到唔小細兵隊

點改善好

冇人理

副野九唔搭八咁
咁不如換個水機打一波

你要再上一定要改牌組 你而家個卡lv係上到4000的

點改善好

冇人理

副野九唔搭八咁
咁不如換個水機打一波

佢有坦有解 但無推進
放石頭人送水坦傷無分別
相信佢一直都係靠高lv石人 豬 骨召壓人等
不如正正經經玩返青龍石
換返bb龍 細電/木 水塔 入去算啦
天狗應該點打飛斧?

home制或者氣球分推
利申 玩豬

Home制笑左

如果玩狗礦呢

如果玩狗礦呢

你係配大電箭雨定火球細電?

點改善好

冇人理

副野九唔搭八咁
咁不如換個水機打一波

佢有坦有解 但無推進
放石頭人送水坦傷無分別
不如正正經經玩返青龍石

唔跟主流牌組應該要鼓勵下 唔要豬跟住換個細電 地獄龍換bb龍 咁應該玩得過

點改善好

冇人理

副野九唔搭八咁
咁不如換個水機打一波

佢有坦有解 但無推進
放石頭人送水坦傷無分別
不如正正經經玩返青龍石

唔跟主流牌組應該要鼓勵下 唔要豬跟住換個細電 地獄龍換bb龍 咁應該玩得過

漏左 六蚊換埋水塔

點改善好

冇人理

副野九唔搭八咁
咁不如換個水機打一波

佢有坦有解 但無推進
放石頭人送水坦傷無分別
不如正正經經玩返青龍石

漏左 六蚊換埋水塔

首先 請del圖先回
上面d人細電唔係12lv就13lv
6蚊真係一定要out

副野九唔搭八咁
咁不如換個水機打一波

佢有坦有解 但無推進
放石頭人送水坦傷無分別
不如正正經經玩返青龍石

漏左 六蚊換埋水塔

首先 請del圖先回
上面d人細電唔係12lv就13lv
6蚊真係一定要out

執執下咪又變番主流
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗

狗礦 而家再夾女巫
天狗應該點打飛斧?

home制或者氣球分推
利申 玩豬

Home制笑左

如果玩狗礦呢

我會等飛斧target左隻天狗 再放礦工打佢一兩下 之後再落火球
[quote]
執執下咪又變番主流

你地叫人轉D牌最後又變返青龍石
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗

狗礦 而家再夾女巫

冇女巫

狗同礦幾多LV?...有冇加到BB龍?
萬年4300

2lv天狗既極限

same here
巴打差幾多隻上3lv

你地天狗夾咩?

balloon?

想玩返天狗

狗礦 而家再夾女巫

冇女巫

狗同礦幾多LV?...有冇加到BB龍?

狗2 礦3
我諗礦工4lv 隻狗都未3lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞