[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

卡左係4300,可以點改
10石又可以成日12勝

滾石同屠撞左位 2揀1 換另一張

屠唔換得,因為得佢一隻打空中
換邊隻頂滾石比較好?我除左地獄飛龍其他卡都有

電法唔係對埋空架咩

滾石滾木轉礦工細電

但一對天狗我就唔夠打,如果唔用屠
滾木可換電,但我礦得1好似無咩用

有巴打話用哥布林軍團,但我得10lv,唔夠錢升
我玩緊三槍。。 4500 一堆滿等陽巨火球守門員。。

4000已經好多LV13 RG

4000頭係RG既盡頭
過左4500就好少再見到RG

終於上左4600
唔知關唔關時段事
我朝早打,連輸3場陽巨火球。。
o岩o岩打。。輕輕鬆鬆就win 4場上4600

D人話好似香港時間凌晨3-4點打最好

我未試過唔知....但我少係9點PM後打...次次呢個時段打都輸到PK
我玩緊三槍。。 4500 一堆滿等陽巨火球守門員。。

4000已經好多LV13 RG

4000頭係RG既盡頭
過左4500就好少再見到RG

終於上左4600
唔知關唔關時段事
我朝早打,連輸3場陽巨火球。。
o岩o岩打。。輕輕鬆鬆就win 4場上4600

D人話好似香港時間凌晨3-4點打最好

我未試過唔知....但我少係9點PM後打...次次呢個時段打都輸到PK

最勁果d係歐美選手
所以最易打就係啱啱放工6,7點左右
歐洲人返緊工返緊學
北美中美巴西果d就未起身
唉淨係識玩啲防反陣 玩親強攻都輸 公會箱好蝕底

玩防反咪幾好....

玩防反咪幾好....

雖然好玩但我2400勝得400三冠
開crown chest 都幾慢
3lv 天狗帶左我上4600了
感覺好似仲有得上
如果想用巨人推石佬夜女巫同骨召組副deck
巴打們會點組
巴打們會點組

你都定左四張 再入兩張咒 加啲塔/屋防守都差唔多啦
巴打們會點組

我會揀wuwe龍B風骨召
巴打們會點組

問題係我覺得落飛斧好過推石但我推石高lv
如果用推石對空個到唔知落咩好
巴打們會點組

我會揀wuwe龍B風骨召

我原本係用緊呢副 4700樽頸位 想轉巨人骨召
巴打們會點組

地獄塔弓手?
巴打們會點組

地獄塔弓手?

對地獄塔冇乜好感
3000盃有無10箱公會收?
巴打們會點組

地獄塔弓手?

對地獄塔冇乜好感

其實我自己都無升
3000盃有無10箱公會收?

入黎custaoldboy 3會啦

三會Clan Tag: #2GLUPOUC

可以聯絡我先 (telegram@azhang687)
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 3400盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
過兩日先衝5200
好撚難打
過兩日先衝5200
好撚難打

唔知係咪季尾,班高LV開始衝分,好多超LV人頂住
過兩日先衝5200
好撚難打

下個月更加唔使打
因為全個月有2打2
布力般流汗招新血
歡迎各路人馬加入
主會 布力般流汗
Clan tag:#LOP2VUJ
現收4300 up
分會 暴力般流汗
Clan tag: #U08CCUR
現收3000 up
三會 寶力般流汗
Clan tag: #8QRPPJVV
現收3400up

歡迎各位新手老手加入
入會記得講明自己係香港人

設有telegram group for clan內tournament以及吹水用

另招公會友誼賽
有興趣請聯絡 telegram @hugo_hugo
過兩日先衝5200
好撚難打

下個月更加唔使打
因為全個月有2打2

係咪要最少打一場天梯先有DRAFT CHEST開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞