[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -2
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

俾人5:0, 搵鬼入

依家先睇到,巴打咩來頭咁囂張
布力般流汗開三會啦!!!!!!
三會 寶力般流汗 將會由係武林大會3.0大放異采
人靚打機勁既最強女將puipui帶領
歡迎各路英雄加入成為puipui騎士團
點擊此處即可與puipui展開激烈交流:
Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8QRPPJVV&token=8c7zdc9s&platform=iOS
Clan tag: #8QRPPJVV

主會 布力般流汗 Clan tag:#LOP2VUJ
分會 暴力般流汗 clan tag: #U08CCUR
招人歡迎各位新手老手加入
入會記得講明自己係香港人

設有telegram group for clan內tournament以及吹水用

另招公會友誼賽
有興趣請聯絡 telegram @hugo_hugo

支持
玩cr最撚灰既係 平時打天梯已經成日被壓lv
連玩2vs2,打親都係12本 13/10/6/3,最離譜既係見過對面幾隻5lv legend
而我遇到既partner 永遠一樣係11本,唔會比12本我,同樣拎住12/9/5/2
雖然唔計盃數,但場場都面對住咁唔公平既情況,真係好燥 好沮喪
同埋見到隊友拎住d古靈精怪既deck ,有特別既思路,真係喊三聲

同我完全一樣

2vs2唔計盃數?
咁打黎有咩用

利申: 不玩過新2vs2

1. 有箱
2. 有錢
3. 計 Clan Chest contribution
4. 巧巧挽

有2V2 CLAN CHEST都快D滿箱

最緊要係唔計盃
仲有 撞到個識配合你/知你想點既隊友個感覺好正
連玩2vs2,打親都係12本 13/10/6/3,最離譜既係見過對面幾隻5lv legend
而我遇到既partner 永遠一樣係11本,唔會比12本我,同樣拎住12/9/5/2
雖然唔計盃數,但場場都面對住咁唔公平既情況,真係好燥 好沮喪
同埋見到隊友拎住d古靈精怪既deck ,有特別既思路,真係喊三聲

同我完全一樣

2vs2唔計盃數?
咁打黎有咩用

1. 有箱
2. 有錢
4. 巧巧挽

最緊要係唔計盃

之前2vs2唔計卡level好似正d

唔計卡lv sc點昆到你升其他卡

同我完全一樣

2vs2唔計盃數?
咁打黎有咩用

1. 有箱
2. 有錢
4. 巧巧挽

最緊要係唔計盃

之前2vs2唔計卡level好似正d

唔計卡lv sc點昆到你升其他卡

唔計盃數已經好好,可以試DECK,雷下人
而家滿箱既動力都高左好多,唔升盃/季初時輕鬆打下箱幾好

2600盃8/5/3/1新手 扮工會狂打機 求10箱公會
屌而家個會我打左200幾冠都無多幾個人陪我10箱
1500盃小薯有冇公會收留

歡迎加入布力般新開既3會
寶力般流汗

寶力般流汗

好呀 我拎埋今次箱轉會
求留1位

#99JVUCL 霍格華茲
一定有十級箱 一個月有兩三場聯賽比大家玩
呢家有四個位 留左兩個位比巴打
[quote]1500盃小薯有冇公會收留 [/#99JVUCL 霍格華茲
一定有十級箱 一個月有兩三場聯賽比大家玩
呢家有兩個位
低分唔緊要 活躍就得

寶力般流汗

好呀 我拎埋今次箱轉會
求留1位

無問題
Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8QRPPJVV&token=8c7zdc9s&platform=iOS

設有telegram group for clan內tournament以及吹水用

另招公會友誼賽

支持

G持腳毛會長

同我完全一樣

2vs2唔計盃數?
咁打黎有咩用

1. 有箱
2. 有錢
4. 巧巧挽

最緊要係唔計盃

但太多亂黎既玩家

另招公會友誼賽

支持

G持腳毛會長

Hi yyy
二手飯堂

歡迎4300盃+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3400盃 -1
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢
4000 盃唔活躍有冇clan 收 係呢期2v2 先打番

唔活躍應該無

唔活躍應該無

寶力般流汗
岩岩新開既分會.都仲收緊人

唔活躍應該無

寶力般流汗

似水會長真係勤力到痴線

唔活躍應該無

寶力般流汗

似水會長真係勤力到痴線

抵布力打得咁出色

唔活躍應該無

寶力般流汗

似水會長真係勤力到痴線

抵布力打得咁出色

幫布力招兵買馬,同羔羊覆桌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞