[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(9) 肯更新未呀呀呀呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實佢提高番card lv上限會唔會好d,等d人唔駛塞死晒一齊打得咁辛苦
定隻game佢地已經搵夠,寧願放多d心機去bs求
其實佢提高番card lv上限會唔會好d,等d人唔駛塞死晒一齊打得咁辛苦

明顯係隻GAME已經去到後期,越黎越多人滿LV
遲D 4000+會變成高LV版挑戰

明顯係隻GAME已經去到後期,越黎越多人滿LV
遲D 4000+會變成高LV版挑戰

而家已經係啦.....
全球十款最會賺手機遊戲,騰訊佔一半
[url]https://lihkg.com/thread/290774/page/1?ref=web
[/url]

據第三方數據機構 App Annie 近日發佈的 2017 年 5 月全球手機遊戲指數榜單顯示,在收入排行中,《王者榮耀》《夢幻西游》《皇室戰爭(Clash Royale)》成為全世界最賺錢的三款手機遊戲。

所以快d大手入騰訊控股,長升長有
上年呢個時間只係170$ 依家係280$

高位接貨 不了
打10石100石好玩過打杯好多
打10石100石好玩過打杯好多

冇石點打
想轉牌組 但又唔夠卡唔夠錢
焗住玩一套好慘

我都係咁 唯有去打挑戰
我10lv打12lv. 4000+
更新後有邊d卡強勢?
用開狗球,去到二千四、五分就卡了,個個9lv,我得8lv
更新後有邊d卡強勢?

狗球都卡2400, 好打極都有限
棄GAME啦
更新後有邊d卡強勢?

棄GAME啦

知你最好打
不過呢,點解世界第一好似唔係你?
有冇巴打有睇亞洲盃
個賓仔hecka雖然串但真係幾勁
但話佢得4千幾盃 有冇人知佢咩料子
贏晒班6000盃
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

本身睇佢面口同盃數唔覺得佢掂
點知一打就嚇撚死我
更新後有邊d卡強勢?

棄GAME啦

知你最好打
不過呢,點解世界第一好似唔係你?

狗球不嬲都好強勢
練多啲技術喇
更新後有邊d卡強勢?

個球幾多lv 4lv應該3000頭冇難度
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

點知一打就嚇撚死我

阿王話佢係專業代打
真正身份係6700盃acc既代打手
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

你唔係真係信個所謂杯數嘛
鳴聖都係4000幾杯,係中國佢認第二冇人敢認第一
另外聽聞賓仔收錢幫人背後打天梯,菲律賓公會既幾個頭50都係佢打既,不過呢d無從考究啦
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

點知一打就嚇撚死我

阿王話佢係專業代打
真正身份係6700盃acc既代打手

iambrenchong
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

另外聽聞賓仔收錢幫人背後打天梯,菲律賓公會既幾個頭50都係佢打既,不過呢d無從考究啦

就係唔信先想知佢咩料
佢玩狗球好勁
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

就係唔信先想知佢咩料
佢玩狗球好勁

天時地利人和啦
咁岩ban曬地獄塔/飛斧/風,狗球梗係打橫行
不過佢係串得起,個火球細電精準到一下打爆治療三槍
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

就係唔信先想知佢咩料
佢玩狗球好勁

有冇片

https://youtu.be/O1djoDvPnsY
新手玩左兩日
抽到王子 岩岩用基本牌上1700
求活躍公會收留
有冇巴打有睇亞洲盃
贏晒班6000盃

就係唔信先想知佢咩料
佢玩狗球好勁

天時地利人和啦
咁岩ban曬地獄塔/飛斧/風,狗球梗係打橫行
不過佢係串得起,個火球細電精準到一下打爆治療三槍

佢都有策略咁場場都ban風
啲細電交得好準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞