[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
想問下, 本身用緊PATTERN 既密碼unlock screen, 但係而家多著MON多左個Swipe to unlock, 即係要Swipe一次之後再去pattern先unlock到, 有無解救?
thxthx

我都搵咗好耐,好似冇得較,好反智

之前double tap完就係同一個位pattern解
而家勁on9

冇的教?

應該冇,搵極都搵唔到
想問下, 本身用緊PATTERN 既密碼unlock screen, 但係而家多著MON多左個Swipe to unlock, 即係要Swipe一次之後再去pattern先unlock到, 有無解救?
thxthx

而家勁on9

冇的教?

應該冇,搵極都搵唔到

我都係搵極搵唔到所以上黎求救
而家一係有lock,一係就無lock,吊晒鬼,為有用指紋解lock
有無巴絲解決到長按正方形會彈返個menu出黎??
我想問bkup contact最好係點
試過有次同步左google
之後新機返黎再同步無晒
你指係home screen 果時,定 app 裡面

我都有同樣問題,而加長按會變左multi screen

我都有同樣問題,而加長按會變左multi screen

如果你地講 home screen , 好似無計
但如果隻 app 本身無設計 menu button, 而家當開呢類舊 app 時會有個 menu button 係下面喎, 唔係咩?
其實我都幾相信係OTA升個班先BOOTLOOP

點解咁講
利申之前ota升,7個月機燒左
前日LG Bridge升仲未燒
thxthx

而家勁on9

冇的教?

應該冇,搵極都搵唔到

我都係搵極搵唔到所以上黎求救
而家一係有lock,一係就無lock,吊晒鬼,為有用指紋解lock

升完發覺個指紋用得番

有部陳年G3 燒左底板 整返佢值唔值? 有冇巴絲打知邊度整平d
尋晚升左7.0
感覺唔錯
1。多屏幕終於有用, 以前得好少app用到
2。打字果到符號d位有少少唔用左, 要習慣下
3。上面有好多巴打講到既殘影問題我都有, 升左就冇
4。介面靚左, 望落幾順眼

利申 15年11月買, 16年12月岩岩過保就燒底板, 上去LG到免費同我換
其實我都幾相信係OTA升個班先BOOTLOOP

點解咁講
利申之前ota升,7個月機燒左
前日LG Bridge升仲未燒

話時話我當年升6.0燒底板都係用OTA叉住電升,升果陣已經熱到爆炸,升完成日有過熱警告,之後燒埋。可能lg ota有d問題
尋日部機自己熄
開就只係睇到LG logo
boot 唔到入去
係咪玩撚完
尋日部機自己熄
boot 唔到入去
係咪玩撚完

上次升完6。0就燒左
等報告
尋日部機自己熄
boot 唔到入去
係咪玩撚完

又一苦主 未過保就拎去整,可以玩多半年至一年
尋日部機自己熄
boot 唔到入去
係咪玩撚完

係, 搵定日子上lg到整
尋日部機自己熄
boot 唔到入去
係咪玩撚完

又一苦主 未過保就拎去整,可以玩多半年至一年

燒過三次既我表示你中獎啦
之後新機返黎再同步無晒
之後新機返黎再同步無晒

我估你舊機既contact係入左去部機入面 面唔係google
之後新機返黎再同步無晒

我估你舊機既contact係入左去部機入面 面唔係google

唔係 我意思係再同步既時候佢將空白既新機cover左
點樣bk contact最穩陣
之後新機返黎再同步無晒

唔明
之後新機返黎再同步無晒

唔明

舊機 google同步 contact bkup左上google
新機再同步變左將個空白bkup左而唔係將google既contact放入新機
更新完個雙視窗唔見左
點搵返佢出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞