[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
升左
睇唔慣咁多白色底好橙眼

有無重大問題?
app有無唔支援

上網慢左好多 馬會app aatsock乜都load唔到
但可能係ISP問題
食晏搵WiFi試下
升左
睇唔慣咁多白色底好橙眼

有無重大問題?
app有無唔支援

我都升左,暫時無咩問題
待機既用電好左好多

我都覺, 同埋 fingerprint unlock 快左
升左
睇唔慣咁多白色底好橙眼

有無重大問題?
app有無唔支援

上網慢左好多 馬會app aatsock乜都load唔到
但可能係ISP問題
食晏搵WiFi試下

你講果兩隻app我都無問題
我反而覺得部機順左,開app快左
我過保養前幾日拎左去換底板同mon。
本身部機無咩事,係個mon有印,但佢都幫我換埋底板,希望可以頂多一年

我月尾過保諗住上去換
你檢左無事都肯免費換比你?
等左幾耐

上去同佢講個mon有印,同埋部機熱就會reboot,佢地其實無乜點check,之後出單比我,叫我過兩日上去銀城拎機。
我星期日12點去,排左15分鐘到,我建議早D去穩陣d,我之前試過等左成粒鐘...

原來要第日拎機咁都好d, 拎飛等1粒鐘可以接受,之前g4上網講拎飛後都要兩三粒鐘 如果再要3粒鐘拎機真係好痛苦
我部機個芒好多殘影加面玻璃花晒
重有背蓋用到殘晒,後面閃燈d野都花諗住換晒佢
個相機玻璃用用下唔知幾時裂左預左自己出錢換
個上掣又開始難禁 耳洞開始bad touch
基本上我係預出相機錢 但換晒成部機
另外有無人自己較闊鏡既時候個鏡頭拍出黎滲左白光

有無人比下意見我得唔得

v10? 淘寶幫到你

華強北幫到你

我未過保
早4日先燒完 出旺角整完收左我600 但冇左imei up唔到android 7

同樣情況,25號壞,600整完又係升唔到7.0

有冇辦法俾非官方整而又升到7.0架??
勸你地bootloop個班,有時間既就自己拎上華強北整,又留到data, 300人仔都唔洗,又唔會冇左imei

香港整個班,一係都係拎上華強北搞,一係自己幫你換左粒cpu, 但換左cpu會冇左imei

呢間係我幫巴打帶機上華強北整個一間

勸你地bootloop個班,有時間既就自己拎上華強北整,又留到data, 300人仔都唔洗,又唔會冇左imei

香港整個班,一係都係拎上華強北搞,一係自己幫你換左粒cpu, 但換左cpu會冇左imei

咁其實華強北個邊唔換cpu係點整法

咁其實華強北個邊唔換cpu係點整法

佢用返同一粒cpu 重新焊落去
1年3個月未死過,等左7.0好耐。
話說韓國都係出左一個星期到,今次香港LG抵讚

指紋快左,三國無雙load順左少少,電就冇理到
btw,想j 7.0介面好耐
另外我想問有冇得唔要app drawer,定呢個已經係冇?
上年暑假買 差唔多用左1年 台版機 未燒底版
請問有冇得取消唔用雙視窗功能
好期特月尾前成部拎去換晒
有ota
更新緊

如果剩係換相機?

如果剩係換相機?

加左wechat問
係官方度換過底板,係咪冇得update

換完底板一直都係5.1.1, OTA從來唔見有得update
一定要裝個LG Bridge?

換完底板一直都係5.1.1, OTA從來唔見有得update
一定要裝個LG Bridge?

其實 LG 有無OTA upgrade OS?

我次次都等唔切 LG bridge 去 up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞