[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
連親airdrive都話繁忙 點搞

求教

重裝電腦個app
我都試過
原來重有人推post
究竟帶無師兄可以幫我換左螢幕感光粒sensor
原來重有人推post

好易拆姐
原來重有人推post

好易拆姐

仲有冇華吉團,分唔到身去
原來重有人推post

好易拆姐

呢排唔得閒上呀
原來重有人推post

好易拆姐

呢排唔得閒上呀

其實香港有冇邊間冇伏
過一轉華吉真係要全日
原來重有人推post

好易拆姐

呢排唔得閒上呀

其實香港有冇邊間冇伏
過一轉華吉真係要全日

其實華吉係邊
華強北我就識
v10用家想問
部機換完板之後read 唔到粒電池應該點做?
明明原裝電佢話老翻電
原來重有人推post

好易拆姐

呢排唔得閒上呀

其實香港有冇邊間冇伏
過一轉華吉真係要全日

其實華吉係邊
華強北我就識

華強北遠望入面
v10用家想問
部機換完板之後read 唔到粒電池應該點做?
明明原裝電佢話老翻電

去深水埗買粒新,我上次上完LG整機,收機時一用番舊電又bootloop(用佢哋粒電試就冇事)。可以同佢哋買但係要$298(?),太貴。
想問下咁多位巴打有無電量唔準既問題?我部v10一路都無壞過 係近呢幾個月粒電開始神神地 之前係得返10%就會自動熄機 差返電開返機其實係得返2% 宜加越黎越嚴重 18%就會熄機 有無巴打都係咁?洗機雙wipe解唔解決到問題?
用緊v20 外型真係好柒 但用開v10冇計
想問下咁多位巴打有無電量唔準既問題?我部v10一路都無壞過 係近呢幾個月粒電開始神神地 之前係得返10%就會自動熄機 差返電開返機其實係得返2% 宜加越黎越嚴重 18%就會熄機 有無巴打都係咁?洗機雙wipe解唔解決到問題?

比我就買粒新電算
唉,希望部機四月上LG換咗板起碼頂多一年啦(舊板用咗一年4個月bootloop,當時係凶宅買比sales說到買多一年安心保)
原來重有人推post

其實好易換..點解巴打唔自己換呀 一係你淘寶買落黎 我有時間既話都可以幫你換嘅
原來重有人推post

其實好易換..點解巴打唔自己換呀 一係你淘寶買落黎 我有時間既話都可以幫你換嘅

近唔近元朗
原來重有人推post

近唔近元朗

前幾日終於燒左 屌你老母
前幾日終於燒左 屌你老母

買左部小米4X頂住先
有冇平平地既方法整返好部機
定整好又會唔知幾時壞
原來重有人推post

近唔近元朗

上面有位巴打粉嶺難夾到 如果你近搵你
原來重有人推post

近唔近元朗

ok嘅 你淘寶買左個sensor先
原來重有人推post

近唔近元朗

留telegram? 識整埋銅片散熱?
原來重有人推post

近唔近元朗

留telegram? 識整埋銅片散熱?

識呀 好簡單姐 我自己都整左 係涼好多
元朗巴打可以搵我去整
tg i_am_1m
頂多半個月俾我換v30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞