[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
大家覺得著mon好食電既話可以試下呢個mode

試左之後長氣左,不過可能只適用毒j

完全唔明呢個mode 即係點
開左之後背景app會收唔到data? 即係whatsapp 會唔會收唔到message

開左之後背景app會收唔到data? 即係whatsapp 會唔會收唔到message

呢項係邊度, 我搵唔到

呢項係邊度, 我搵唔到

我都揾左好耐 係網絡 數據 個度
但係見佢話限制背景數據, 冇理解錯即係會收唔到通知
行貨未上7.0,打算今晚BACKUP左D相做下勇者先,之前有巴打講UP完之後解決到好易就出現殘影既問題,係咪真?
行貨未上7.0,打算今晚BACKUP左D相做下勇者先,之前有巴打講UP完之後解決到好易就出現殘影既問題,係咪真?

見到有人話解決左 有人話唔得

我就解決左

呢項係邊度, 我搵唔到

見到了, 但同停用背景數據個功能, 分別係邊仲未係好明

呢項係邊度, 我搵唔到

係部 Nexus 度搵個說明
我估即係連前景數據都節省埋,圖片等果d會照收到但要手動click 先會load?

呢項係邊度, 我搵唔到

係部 Nexus 度搵個說明
我估即係連前景數據都節省埋,圖片等果d會照收到但要手動click 先會load?

我WhatsApp間唔中會收到通知話有新訊息,我估佢間唔中會scan下有無新訊息入黎
更新左真係好食電
但指紋解鎖快左
我覺得更新左後部機熱左 仲食電左
可能要reset一次
用唔到fly gps
升完一日就燒撚左好彩未過保養

嘩屌 好彩諗住拎返廠

嘩屌 好彩諗住拎返廠

我諗燒板同升級就冇咩關係嘅
因為係唔係都會燒

嘩屌 好彩諗住拎返廠

因為係唔係都會燒

想問下, 本身用緊PATTERN 既密碼unlock screen, 但係而家多著MON多左個Swipe to unlock, 即係要Swipe一次之後再去pattern先unlock到, 有無解救?
thxthx

我都搵咗好耐,好似冇得較,好反智

推一推,有冇巴打解決到
而家3個step先unlock到

嘩屌 好彩諗住拎返廠

因為係唔係都會燒

屌我都係升完一日燒左啊

嘩屌 好彩諗住拎返廠

因為係唔係都會燒

屌我都係升完一日燒左啊

拎去原廠升穩陣
其實我都幾相信係OTA升個班先BOOTLOOP
有無人升左之後開ig會load一陣先用到
未燒底板, 今朝更新左, 等燒

打字個keyboard排位都有少少唔同, 好似","個位變左"-", 選字既位又唔同曬好唔慣
想問下, 本身用緊PATTERN 既密碼unlock screen, 但係而家多著MON多左個Swipe to unlock, 即係要Swipe一次之後再去pattern先unlock到, 有無解救?
thxthx

我都搵咗好耐,好似冇得較,好反智

之前double tap完就係同一個位pattern解
而家勁on9

冇的教?
請問有冇得取消唔用雙視窗功能

好似 將中間條線拉返落去就取消
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞