[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
原來重有人推post
究竟帶無師兄可以幫我換左螢幕感光粒sensor

其實好易換..點解巴打唔自己換呀 一係你淘寶買落黎 我有時間既話都可以幫你換嘅

近唔近元朗

上面有位巴打粉嶺難夾到 如果你近搵你

ok嘅 你淘寶買左個sensor先

留telegram? 識整埋銅片散熱?

如果果位巴打幫你唔到 你再tg我
https://t.me/Jefffff
原來重有人推post
究竟帶無師兄可以幫我換左螢幕感光粒sensor

其實好易換..點解巴打唔自己換呀 一係你淘寶買落黎 我有時間既話都可以幫你換嘅

近唔近元朗

上面有位巴打粉嶺難夾到 如果你近搵你

ok嘅 你淘寶買左個sensor先

留telegram? 識整埋銅片散熱?

如果果位巴打幫你唔到 你再tg我
https://t.me/Jefffff

ho thanks
頂多半個月俾我換v30

V30我驚太大,又冇得換電,應該不了
有無人更新完7.0 CPU長期發熱放電

呢幾日幾熱下
買咗部二手V10返嚟上網評價先發覺原來有燒底板問題,不過聽講sn5字開頭先比較容易瀨嘢,而我嗰部係6字開頭32G的,唔知可唔可以逃過一劫
買咗部二手V10返嚟上網評價先發覺原來有燒底板問題,不過聽講sn5字開頭先比較容易瀨嘢,而我嗰部係6字開頭32G的,唔知可唔可以逃過一劫

一切旨皆是命

買之前唔google無得怨

2手v10洗唔洗500蚊
如果500蚊都買得過
sorry 燒左
我部LG G5都開始出事,
粒CPU位熱到個mon一達達唔係殘影唔會退
今日先升Android7
睇到個時鐘咁樣樣,有無得set返透明呢
更新完 好似慢撚左 電又食多左咩玩法

應該無

如果500蚊都買得過

六七百 其實好抵玩

如果500蚊都買得過

六七百 其實好抵玩

約到果位巴打未?

巴打你果個係lock screen個時鐘黎?如果係 可以透明架喎

睇左lock screen個鐘, 反而無事,入返desktop先濛,咩玩法

如果500蚊都買得過

六七百 其實好抵玩

約到果位巴打未?

ys

如果500蚊都買得過

六七百 其實好抵玩

約到果位巴打未?

ys

咦,我個部上過LG整一次,3字頭嘅?定係睇IMEI SV,68?
有無巴打有壞左/唔用嘅v10可以賣比我
更新完都燒
更新完都燒

巴打部機燒左? 賣唔賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞