[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
又再問,有無人放V10原裝電?
有意tg我

有都用到虧曬啦

喺旺角星際有momax代用電,我用緊,都幾好架

買momax不如淘寶
有意tg我

有都用到虧曬啦

買momax不如淘寶

就係淘咗粒垃圾電先要買過粒momax
有意tg我

有都用到虧曬啦

買momax不如淘寶

就係淘咗粒垃圾電先要買過粒momax

其實momax唔差啦
有無燒左機既巴打賣原裝電?有意收

我有但宜家係外國,要十一月尾先番

有無香港巴打賣電

巴打,我有一粒原裝電同座充,上個月架機燒左!你係咪要?
有無燒左機既巴打賣原裝電?有意收

我有但宜家係外國,要十一月尾先番

有無香港巴打賣電

巴打,我有一粒原裝電同座充,上個月架機燒左!你係咪要?

幾錢
tg
LM
RIP

(V10)換左粒新CPU但解鎖圖案自己換左

https://lihkg.com/t/444155/1?ref=android

LIHKG @ Android
想上7.0 因為而家部機神神地(用緊rooted TOT). 想問7.0 有咩問題同埋穩唔穩定?
想上7.0 因為而家部機神神地(用緊rooted TOT). 想問7.0 有咩問題同埋穩唔穩定?

仲未燒?
用左一年多d 日日打機用兩舊電
仲未燒過
其實唔關打唔打機事 佢焊得差
用左一年多d 日日打機用兩舊電
仲未燒過

記得set定backup
你時辰未到
開個左苦主TG Group, 有興趣就直接入黎傾啦, 上面d資料都開始有d outdate

歡迎已經整好左, 或者未整既機主入黎討論

我第一次買LG就係V10,都算黑仔。不過又黑唔晒,比凶宅sales說到加咗$3xx安心保,一年四個月後bootloop,比LG換底板再叫凶宅賠番全數
我想換銅片,但啲銅片係邊到有得賣or邊間taobao
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞