[燒哂底板未?] LG V10 出咗 Android 7.0 更新

691 回覆
14 Like 3 Dislike
依家邊度放v10抵

無人收,問題機

咁唯有望住佢死
依家邊度放v10抵

用到壞,好彩既用到兩年,已經賺咗
依家邊度放v10抵

仲有半年
7.0 之後算幾好用
唔好死住
依家邊度放v10抵

仲有半年
7.0 之後算幾好用
唔好死住

勤啲backup,重要野唔好放機入面,最好有sd card放相,加埋google drive最安全
依家邊度放v10抵

仲有半年
7.0 之後算幾好用
唔好死住

勤啲backup,重要野唔好放機入面,最好有sd card放相,加埋google drive最安全

升左7.0明顯好用左 唔係乜打機其實無野
啱啱700放左
啱啱700放左

$700差唔多啦 但寧願留黎做後備機
啱啱700放左

$700差唔多啦 但寧願留黎做後備機

本來諗過放,不過得咁少錢,留返低用到壞算
尋晚試下淨off wifi,mobile data正常開,瞓醒98%

一係wifi唔知點解standby都食電,一係有食電app只可以用wifi(唔通FB?)

會唔會係因為你play store果到較左有wifi果時自動更新 所以先食電?

留定聯絡先 唔係3個月後搵你唔到

telegram?

幾時加我
部lg機壞壞地..唔知電池定底板問題..過左保養..有無咩鋪頭推介除左LG客服維修中心
更新後評價如何??

幾好呀,介面好睇咗,指紋快咗,係用九宮格解鎖要swype一下unlock咗先呢樣on9
同埋小心update個陣太熱燒板,最好開冷氣
燒撚左快啲拎去 trade,過保要整機好貴,街舖都有800-900

得衛記肯收,燒左都收
燒晒底板啦 仲有人update到咩
加左散熱銅片之後,而家坐長途車打機都唔係好熱,粒電好似耐用左
定係錯覺

可摸耳幫我整埋
update咗1個月唔夠, 啱啱燒咗抵版了

入到lock screen, 但好快hand機再reboot

入到lock screen, 但好快hand機再reboot

我部V10 6月尾都係咁死
先達250蚊整好死底板 半個鐘拎機
然後拿拿聲拎去衛記 trade到860蚊
換左HTC U11

換左HTC U11

巴打邊間咁平,上年2月兔仔台32GB版,今日終於燒左

換左HTC U11

咩輸燒

換左HTC U11

咩輸燒

今朝正常換電,開機,出到LG logo,然後黑哂無反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞