[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
劇透撚、假膠請上一頁

歡迎岩岩玩嘅,爆過嘅巴打入黎繼續討論
如果某啲位唔劇透講唔到落去嘅,麻煩用Pink細字以免未玩嘅巴打誤中
上一個po : 有冇人玩Nier(3) 非劇透區
https://lihkg.com/thread/235737/page/1
劇透po : [PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (3)

https://lihkg.com/thread/268690/page/1
停左係1000 3粒鐘都有嘅,咁都可以中1001

有無人玩very hard?

我爆晒機之後返去拎結局,63lv去copied city打25lv嘅adam
覺得反正無野做不如試下very hard

之後唔小心比佢hi中左一下直接死左
我啱啱先開始玩,序章嗰陣死左,個save file上面寫住ending W,想問仲有無得補救變返ending A?
我啱啱先開始玩,序章嗰陣死左,個save file上面寫住ending W,想問仲有無得補救變返ending A?

重打啦 最後會出 結局:ABCDEW 咁,唔影響

巴打一齊玩

唔洗架,佢有26個ending,ABCDE係主線,之後果啲就係類似哩類嘅無厘頭結局

我爆完機仲要突登返去序章死多次拎ending
新手玩係到掛2B機,由12lv宜家升到33lv 掛到收先熄左部機佢
12lv打夏娃hard又係1下被秒

太高lv你一定後悔,你怕難你玩咩hard,你掛機升lv跟住所有野扣你1,斬咩都一刀死你不如一開始就玩easy

我以為高lv係多少少血都防only, 39lv 即刻收手了

高10LV開始HARD怪打你都唔痛,20LV開始唔扣

ROUTE C 的怪先50LV,你而家岩岩開始A線就39LV你不如重練啦....同你玩EASY根本冇分別
感謝開po
停左係1000 3粒鐘都有嘅,咁都可以中1001

有無人玩very hard?

我爆晒機之後返去拎結局,63lv去copied city打25lv嘅adam
覺得反正無野做不如試下very hard

之後唔小心比佢hi中左一下直接死左

EMIL 同埋ROUTE C開始覺得冇咩可能完全唔中招,所以試都冇試,序章HARD已經夠難
玩normal都覺得好hard咁 比野豬撞兩下就瓜左

呢野豬同鹿異常大力
Btw有時會有白色豬同鹿 玩咁耐都唔知有咩分別

呢野豬同鹿異常大力

白鹿/豬皮賣到2 3萬

呢野豬同鹿異常大力

白鹿/豬皮賣到2 3萬

原來係咁
見到佢地我會唔殺嫁
決定重玩既時侯玩hard mode
有D後悔speed run做D支線

有時間就重打囉
其實我都有少少speed左因為一開始有d唔知關事
如果明左個故發生咩事既話我覺得都唔緊要既
玩hard真係癲 序章1hit死

唔洗架,佢有26個ending,ABCDE係主線,之後果啲就係類似哩類嘅無厘頭結局

我爆完機仲要突登返去序章死多次拎ending

A2 散步end
《NieR:Automata》與《SINoALICE》合作延期 將免費送2B角色補償 - http://www.hk01.com/article/95423
有冇人玩?
《NieR:Automata》與《SINoALICE》合作延期 將免費送2B角色補償 - http://www.hk01.com/article/95423
有冇人玩?

死左ser啦
有冇人玩?

死左ser啦

rip

呢野豬同鹿異常大力

無記錯野豬係成隻game最高攻嘅敵人?一下成千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞