[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
終於玩完
係時候del save了

91個鐘好勁
Reconnaissance Squad有D咩位會見到多D稀有敵人
卡左係89%
想問係咪一定要打晒二周目啲支線仼先可以開始第三周目?
想問係咪一定要打晒二周目啲支線仼先可以開始第三周目?

可以rush到第四週先補做支線
終於玩完
係時候del save了

91個鐘好勁

唔止91個鐘啦
sl大法花既時間冇計落去

我第一個100% SAVE都係91 92 粒鐘 仲要冇DLC,都係冇計SAVE LOAD時間
岩岩開始玩,唔係好習慣個操制,成日扣血
岩岩開始玩,唔係好習慣個操制,成日扣血

慢慢摸 玩住normal先唔好玩easy同hard
留意下machine打人個動作 比反應禁r2
畫左少少nier嘅poster 有興趣過黎cp04睇下啦
一開始入機械村 斬死左村長係咪無得玩咖喇
一開始入機械村 斬死左村長係咪無得玩咖喇

再入過條村見唔到咩?
畫左少少nier嘅poster 有興趣過黎cp04睇下啦

放上黎賺錢小心比連登仔屌到你反艇
過兩日黎望下
一周目啲支線之後會唔會有得做返?
唔知佢咁快過晒主線 入左二周

完左隻驚有得比你揀由邊個chatper繼續打 個時可以做返

完左隻驚有得比你揀由邊個chatper繼續打 個時可以做返

有啲1周同2周都有得做 有啲就無
拎左條𨋢匙諗住爆完機先落去參觀
但爆完機冇左個任落唔到去

係咪本身個任無紅點啊 睇下點樣trigger返個任出黎 我諗佢應該未當你完成左個任既

係咪本身個任無紅點啊 睇下點樣trigger返個任出黎 我諗佢應該未當你完成左個任既

搵唔翻個任 又搵唔到第一朵花

我之前都係咁
之後用左幾日黎研究
要同emil講過一次野先接到個任

我之前都係咁
之後用左幾日黎研究
要同emil講過一次野先接到個任

飛番去前面可以重新解過
終於爆哂3 周
升把古代霸王LV 4 真係好爽, 食埋藥真係BOSS都係切菜
屌 打完複製街道 撚住入去拎返條屍 但個出口喺邊度

搵到未 係一條街既牆度

搵到未 係一條街既牆度

屌搵到 白色一片睇到眼都花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞