[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
怕劇透一路唔敢爬文, 想問下係咪有個位會強制刪檔 (fb見有人提)
PS4有冇得backup save

可以唔理
可以USB backup
不過隻game 咁正,del save 玩多次啦

咁刪左係由lv1再開始?咁駛唔駛一週目咁打過

啲save冇晒 你話呢
如果真係好投入咁玩
最後應該會感性大過理性咁刪save
利申: 睇戲會120%投入
如果真係好投入咁玩
最後應該會感性大過理性咁刪save
利申: 睇戲會120%投入

當時覺得未完成哂成隻game又有DLC唔想del住
最後都係忍唔住手del save 唔想有人好似佢地咁輪迴
有劇透
上面係咪有人劇透
上面係咪有人劇透

而家冇咩mood玩啦
而家冇咩mood玩啦

你要記住
全部都是假的
呢幾日終於搵曬武器,打埋最後一個任務就打算del save再戰
艾米爾 我屌你老母
艾米爾 我屌你老母

洗唔洗咁撚難呀
岩岩先玩到二周
我想問死左係咪之前食果啲藥都無埋,咁愈死咪愈少藥 同埋唔執番條屍係咪無曬啲晶片
另外用咩武器比較好,玩得好廢
岩岩先玩到二周
我想問死左係咪之前食果啲藥都無埋,咁愈死咪愈少藥 同埋唔執番條屍係咪無曬啲晶片

咩武器都係差唔多 邊把高攻用邊把
岩岩先玩到二周

鐵棍好?
岩岩先玩到二周

1. 記得擴張晶片slot
2. 個人鍾意單手劍+衝擊波chip+攻擊時回復chip,基本上好好打。9S唔夠打就hack 啦
3. 賣曬乜乜書乜乜字典,應該唔太缺錢
岩岩先玩到二周

鐵棍好?

我用四零式,最型
岩岩先玩到二周

1. 記得擴張晶片slot
2. 個人鍾意單手劍+衝擊波chip+攻擊時回復chip,基本上好好打。9S唔夠打就hack 啦
3. 賣曬乜乜書乜乜字典,應該唔太缺錢

ok
我都係鐘意單手劍
岩岩先玩到二周

鐵棍好?

我用四零式,最型

未有依把
岩岩先玩到二周

鐵棍好?

我用四零式,最型

未有依把

一周目就有啦喎
PS:個人鐘意用單手劍2刀流(四零式+信義)
岩岩先玩到二周

鐵棍好?

我用四零式,最型

未有依把

一周目就有啦喎
PS:個人鐘意用單手劍2刀流(四零式+信義)

四式形到痴線
但未到lv3 lv4 啲武器真係無乜分別
啱啱2周目衝主線打完亞當。可以正式狂做支線任 有幾隻賢者機械人係咩任黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞