[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
玩到9s,發覺好似難玩過2b,好易死,明明level 差唔多,去到沙漠,見到部金色坦克車,點打都打唔入
玩到9s,發覺好似難玩過2b,好易死,明明level 差唔多,去到沙漠,見到部金色坦克車,點打都打唔入

hack啦

hack啦

果架坦克,9S既物攻係完全打唔入
當你真正識用9S既時候會發現 9S打怪係勁過2B同A2

9s用咩武器同晶片比較好

唔係好覺 A2 2B用重武器打得順好多

9S hacking有少少破壞左個順暢度 打一堆用hacking係爽但係就唔係咁好玩
可能因為我唔係好鐘意hacking

9S hacking有少少破壞左個順暢度 打一堆用hacking係爽但係就唔係咁好玩
可能因為我唔係好鐘意hacking

9s 成日滿血過 不過爽度當然係拔刀劈
岩岩打完夏娃,12lv 個時衝去打就俾人秒,宜家19lv打就岩岩好,補得切血就ok, 點知佢打到3分1走人

係咪係外星人隻船個度?
個度其實佢講完野就會走 打死左佢佢都會rebirth

宜家去到第一次打完A2 仲有幾耐完一周目?怕好快完應該要做咁D支線先
岩岩打完夏娃,12lv 個時衝去打就俾人秒,宜家19lv打就岩岩好,補得切血就ok, 點知佢打到3分1走人

係咪係外星人隻船個度?

宜家去到第一次打完A2 仲有幾耐完一周目?怕好快完應該要做咁D支線先

而家停主線,去清哂支線先,去到下一個主線就冇得再解支線
9S真係好用到爆,之後返轉頭打支線都會用返9s
係地下水釣鐵 釣左半個鐘都無⋯

可惜冇得就咁換人

鐵管?
去沉沒都市條下水道釣感覺成功率高d(係個到釣左3次就中)

鐵管?
去沉沒都市條下水道釣感覺成功率高d(係個到釣左3次就中)

釣左一個鐘

可惜冇得就咁換人

三周目用A2真係好鬼痛苦
終於釣到

係咪係外星人隻船個度?

而家停主線,去清哂支線先,去到下一個主線就冇得再解支線

多謝提示
幾時先可以傳送其他地方

而家遊樂園又行返廢墟 又行返去

可惜冇得就咁換人

三周目用A2真係好鬼痛苦

A2幾好打呀
雖然冇用暴走mode
玩得ARPG梗係2B連斬
9S勁還勁,hacking好無癮
幾時先可以傳送其他地方

打完第2次GAY佬之後就得
玩得ARPG梗係2B連斬
9S勁還勁,hacking好無癮

9s格鬥其實都唔差嫁,不過hacking真係屈
鐘意玩9s時用emil頭做武器
幾時先可以傳送其他地方

打完第2次GAY佬之後就得

岩岩打完先見到
琴日岩岩新玩
我想問點解有時行行下好似會lag一lag咁但玩序章果陣又好似冇野
會唔會關個網絡機能事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞